KOJE METODE / Real kuje tajni plan Modriću iza leđa. Koristili su umjetnu inteligenciju kako bi mu pronašli zamjenu. Evo koga će dovesti

Image
Foto: Profimedia

Kako bi pronašli igrača najsličnijeg Modriću, u Realu su se, kako tvrdi Marca, poslužili umjetnom inteligencijom

14.7.2022.
16:35
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima ugledne španjolske Marce, Real Madrid je već davno krenuo u tajnu operaciju traženja zamjene za Luku Modrića. Modrić je i s gotovo 37 godina jedan od najvažnijih igrača u ekipi, ali upravo njegova starost i činjenica da neće još dugo igrati, tjera vodstvo Reala na traženje adekvatne zamjene.

Marca je tu akciju Reala nazvala "Operacijom Jude", jer Modrića bi, prema svemu sudeći, trebao zamijeniti veznjak engleske reprezentacije i Borussije Dortmund, Jude Bellingham. Real je pronašao već doveo kompletnu novu veznu liniju, tu su Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga i Federico Valverde, ali im nedostaje igrač koji bi morao raditi, barem približno, ono što radi Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Gledali ga protiv Modrića

E sada, kako bi pronašli igrača najsličnijeg Modriću, u Realu su se, kako tvrdi Marca, poslužili umjetnom inteligencijom, odnosno računalo im je izdvojilo Engleza kao savršenu zamjenu za Modrića.

Marca piše da je Bellingham već godinama na radaru Reala i da su posebno obraćali pažnju na njega kada je igrao protiv Modrića, posebice njihove duele. Zaključak skauta bio je da je Bellingham idealan nasljednik i Marca piše da će sljedećeg ljeta Real vrlo vjerojatno krenuti po njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je neponovljiv, ali za manje od dva mjeseca navršava 37 godina, a ugovor s Realom završava mu idućeg ljeta. Hrvat je pravi dar Realu i kvaliteta njegovih igara ne opada, ali Real mora stvarati veznu liniju budućnosti. Real u borbi za njega ima velikog suparnika u Liverpoolu, ali Bellingham mu je prvi izbor", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo