REAL JE SPREMAN PLATITI 150 MILIJUNA EURA ZA VRHUNSKOG NAPADAČA, NIJEMCI PORUČUJU: / 'To je nezamislivo'

Image

"Mogu vam samo reći da sam razgovarao s čelnicima kluba i prema onome što su mi rekli, nemam razloga za brigu o njegovom odlasku", rekao je Heynckes

24.2.2018.
12:40
VOYO logo

Robert Lewandowski, jedan od ponajboljih napadača svijeta, nedavno je zamijenio dugogodišnjeg agenta Kucharskog popularnijim Pinijem Zahavijem. Zahavi je zaslužan za Neymarov transfer iz Barcelone u PSG, a španjolski i njemački mediji odmah su krenuli sa špekulacijama.

'Bayern ne prodaje najbolje igrače'

Navodno, Lewandowski će na ljeto preći u redove Real Madrida, a Bayern bi za sjajnog poljskog napadača trebao dobiti 150 milijuna eura. No tim nagađanjima je odlučio stati na kraj trener bavarske momčadi, Jupp Heynckes:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova zamjena agenta nema nikakve veze. Ne mislim se baviti time. Mogu vam samo reći da sam razgovarao s čelnicima kluba i prema onome što su mi rekli, nemam razloga za brigu o njegovom odlasku. Bayern jednostavno nije klub koji prodaje svoje najbolje igrače. Najbolji igrači Bayerna ostaju u Bayernu, nezamislivo je da bi on mogao biti prodan", rekao je Heynckes, a prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo