VIDEO: / Modrić Ronaldov show gledao s tribine, erupcija oduševljenja u Londonu!

Nogometaši Chelseaja i Real Madrida su očekivano izborili plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

18.3.2014.
9:47
VOYO logo

Real je na Santiago Bernabeuu u uzvratnoj utakmici osmine finala imao rutinski posao nakon visoke 6-1 pobjede u Gelsenkirchenu.

Trener Reala Carlo Ancelotti izveo je nešto izmiješan sastav bez Luke Modrića u kadru, ali opet dovoljno jak da ponovo savlada Nijemce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u uzvratu slavio s 3-1 dvama golovima Cristiana Ronalda i jednim Alvara Morate, dok je jedini gol za Rudare zabio Tim Hoogland dalekometnim udarcem koji se odbio od Sergija Ramosa i prevario Ikera Casillasa.

//rutube.ru/video/embed/6871181

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo u 21. minuti nakon sjajne akcije koju je okrunio Portugalac nakon savršenog posluživanja Garetha Balea. Vodstvo Reala poništio je Hoogland spomenutim golom, ali je u drugom dijelu u razmaku od samo dvije minute Kraljevski klub dovršio posao.

Ronaldo je zabio za 2-1 iz solo-akcije koju je okrunio udarcem iskosa s desne strane s nekih 14, 15 metara u bliži kut, a konačan je rezultat postavio Morata nakon novog dodavanja Balea. Moratinom golu prethodila je greda Ronalda, a mladom napadaču kasnije nije bilo teško poslati loptu u praznu mrežu nakon što ga je krasno poslužio Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldu su to bili 12. i 13. ovosezonski gol u Ligi prvaka i najbolji je strijelac natjecanja. Samo ga jedan gol dijeli od izjednačavanja rekorda iz pojedine sezone u vlasništvu Lionela Messija (2011/12).

Chelsea je u ogled protiv Galatasarayja na Stamford Bridgeu ušao s rezultatom 1-1, da bi pred svojim navijačima slavio 2-0 pobjedu golovima Samuela Eto'a i Garyja Cahilla iz prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6870997

Eto'o je zabio već u 4. minuti prizemnim udarcem iskosa s desne strane kaznenog prostora u dalji kut, dok je konačan rezultat postavio Cahill zakucavši loptu iz blizine nakon što je prethodno udarac glavom Johna Terryja obranio, ali ne i ukrotio vratar Fernando Muslera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6871063

Dvama golovima Schalkeu u uzvratnoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka Cristiano Ronaldo je izjednačio Ferenca Puskasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni mađarski napadač postigao je između 1958. i 1966. godine 242 gola u dresu Reala, a Ronaldu je uspjelo izjednačiti ga na četvrtom mjestu najboljih klupskih strijelaca u samo pet godina.

Najbolji strijelac u povijesti Reala je Raul Gonzalez Blanco s 323 gola, a ispred Ronalda su još Alfredo di Stefano (305 golova) i Carlos Santillana (289).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo