Pogledajte koji su klubovi najviše trošili ovoga ljeta

Španjolski nogometni klubovi dominiraju potrošnjom u ljetnom prijelaznom roku. Tako su 34 dana prije njegovog zatvaranja dva španjolska kluba vodeća u potrošnji novca za transfere novih igrača.

29.7.2014.
14:01
VOYO logo

Na prvom je mjestu Barcelona sa 143 milijuna eura potrošnje, od čega velika većina otpada na dovođenje Luisa Suareza, dok je Real Madrid dosad na pojačanja poput Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa potrošio 110 milijuna eura.

Na trećem i četvrtom mjestu ljestvice prema najvećoj potrošnji nalaze se Liverpool (98.8 milijuna eura) i Chelsea (93.5), dok je na petom mjestu Atletico Madrid (88.5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otprilike četvrtina od tih 88.5 milijuna eura otpada i na transfer hrvatskog napadača Marija Mandžukića iz Bayerna.

//www.youtube.com/embed/KLkxB_CB_xU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali za razliku od Barcelone i Reala koji imaju visoki odljev novca, a maleni priljev od transfera, kod Atletica to nije slučaj pa je momčad Diega Simeonea dosad zaradila 80 milijuna eura od transfera. Barcelona je, za usporedbu, zaradila 79.8, a Real 28.5 milijuna eura.

//www.youtube.com/embed/5Bl46aGvM1A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na šestom mjestu najvećih potrošača je Arsenal (77), a slijede Manchester United (73.5), PSG (49.5), Borussia Dortmund (46.1) i Roma (42.8). Zanimljivo je kako među 25 najvećih potrošača nema Bayerna, aktualnog njemačkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo