IGRA ZA DRUGU MOMČAD

RASTE OGORČENOST ZBOG TRETMANA MENADŽERA PREMA VLAŠIĆU: ‘On mora igrati u startnoj postavi momčadi’

Četiri utakmice u Premier ligi i četiri u Europskoj ligi za Evertonovu momčad odigrao je Nikola Vlašić. Upitno ostaje kada će se ta brojka povećati budući da David Unsworth, vršitelj dužnosti menadžera u tom klubu i igračka legenda momčadi sa Goodison Parka, na njega ne računa.

Jednom od rijetkih pozitivnih stvari u aktualnoj sezoni u vrijeme dok je momčad vodio Ronald Koeman navijači kluba smatraju dolazak Vlašića, odnedavno hrvatskog nogometnog reprezentativca kojeg privremeno rješenje na klupi u potpunosti ignorira.

Ne samo da Vlašić nije upisao niti minute pod Unsworthovim vodstvom, dapače, prebačen je u drugu momčad kluba za koju je nastupio u subotnjem ogledu protiv Liverpoola.

Već neko vrijeme navijači u čudu gledaju i prate ideje novog menadžera strahujući da bi tretman kakvog ima hrvatskog nogometaša mogao usmjeriti prema izlaznim vratima kluba. Među onima koji taj potez ne mogu shvatiti jer bi prema njima Nikola morao biti i u startnoj postavi Evertona ima i onih koji klupsku legendu zbog toga ne žele na poziciji menadžera.

Povratak na Net.hr