Milijarder otkrio kako će stvoriti europsku megamomčad

1.6.2013.
11:36
VOYO logo

Jedan od najboljih svjetskih napadača napustio je madridski Atletico, te je potpisao petogodišnji ugovor s Monacom koji sa zaleđem bogatog ruskog milijardera Dmitrija Ribolovljeva stvara mega-momčad.

Podsjetimo da su prije Falcaa u Monaco doveli Jamesa Rodrigueza i Joaoa Moutinha iz Porta, te Ricarda Carvalha iz Real Madrida. Sretni su naravno navijači Monaca, ali i trener, Talijan Claudio Ranieri, koji tako ispred sebe dobiva itekako potentnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno smo sretni što smo napokon finalizirali taj transfer. Radamel Falcao je fantastičan igrač, lijepo ga je imati u svlačionici", rekao je Ranieri koji je tijekom karijere radio u brojnim velikim klubovima (Fiorentina, Atletico Madrid, Valencia, Chelsea, Juventus, Roma, Inter...), te je dodao:

"Sada ćemo oko Falcaa stvoriti momčad koja će loviti trofeje na svim frontovima. On nije samo fantastičan egzekutor i igrač suparničkog šesnaesterca, već može itekako dobro raditi za momčad. On će biti naš novi vođa", najavio je Ranieri za L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski nogometni prvoligaš Monaco nezaustavljivo hara europskim tržištem, a novi čovjek na meti kluba iz Kneževine je 27-godišnji član Juventusa Claudio Marchisio... Njega u Monacu prvenstveno želi trener momčadi koja se ove sezone vratila u Le Championnat, sunarodnjak Claudio Ranieri. Inače, ranije se spominjalo da ovog talijanskog reprezentativca prati Manchester United, a navodila se i cifra od 25 milijuna engleskih funti koliko želi izdvojiti klub s Old Trafforda za njegovu kupnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Juventusu nemaju ništa protiv prodaje, jer u mladom Francuzu Paulu Pogbi imaju itekako dobru zamjenu. No, u talijanskim medijima se navodi da bi Juventus želio pričekati cijenu Monaca, pa tek onda pregovarati na dvije strane o Marchisiju. Monaco bi vjerojatno trebao podići spomenutu startnu cijenu od 25 milijuna.

Marchisio je u Juventusu cijelu karijeru, od 2006. godine, s tim da je samo kratko igrao na posudbi u Empoliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo