SERGIO RAMOS PROMIJENIO PLOČU: / Spasitelj Reala iznenadio izjavom o Barceloni

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Najbolji stoper svijeta Sergio Ramos priznao je kako je čudesna pobjeda Barcelone nad PSG-om 6-1, koja se dogodila proteklog tjedna, u svakom slučaju - povijesna!

13.3.2017.
9:12
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Ramos je jučer protiv Betisa ponovno zabio pogodak. Kapetan Real Madrida u 81. minuti susreta zabio je gol glavom za 2-1 i teško osvojena tri boda protiv Betisa, koji je protiv Los Blancosa vodio do 40. minute nakon nevjerojatne pogreške Navasa, kojem je već uhvaćena lopta izmigoljila iz ruku i prešla gol liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmi gol u La Ligi, deseti ukupno

U 40. minuti, Real je izjednačio. Marcelo je ubacio s lijeve strane, a Ronaldo pogodio glavom za 1-1 i svoj 19. gol u Primeri ove sezone. Tako je spasitelj Ramos zabio svoj sedmi gol u prvenstvu, deseti u sezoni.

Prošlog je tjedna s dva pogotka potopio Napoli u Ligi prvaka, sad je riješio dvoboj protiv Betisa, zaista zaslužuje epitet “sveti”. Nema sumnje, Ramos je trenutno najbolji stoper svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu je najbitniji rezultat. Ali, opet, treba biti iskren i kazati kako Los Blancosi trebaju popraviti svoju igru kako bi naši navijači uživali", izjavio je Ramos nakon susreta, prenosi britanski tabloid Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak posvetio supruzi

"Sretan sam što sam ponovno zabio. Ovaj pogodak posvećujem svojoj supruzi. Bila je ovo čudna utakmica, momčad nije reagirala dobro, Betis se dobro branio, a mi nismo iskoristili svoje šanse", dao je do znanja Ramos koji se uoči susreta Barcelone i PSG-a požalio da "katalonski gigant" ispadne iz Lige prvaka, Što je i razumljivo, ako se uzme u obzir da je Barca najveći rival Realu i za osvajanje Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sad je Ramos promijenio priču.

"Barcelona je igrala jako dobro, bila je to povijesna pobjeda u svakom pogledu. A ja sam poželio da ispadne jer je očigledno jedna od najboljih momčadi", dao je do znanja Ramos, javlja britanski Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sudac? Nekad ti daju, nekad uzmu'

Puno je povika na njemačkog suca Deniza Aytekina da je pomogao Barci.

"Sudac? Nekad ti daju, nekad uzmu..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real i Barca mogli bi se susresti u četvrtfinalu Lige prvaka! Ždrijeb je u petak u Nyonu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo