RAKITIĆU SE NEĆE OSTVARITI ŽELJA: / Real opet zeznuo Barcelonu

Image
Foto: Instagram: Ivan Rakitić

Barcelona i Sevilla izborili su finale Kupa kralja prošlog tjedna, a odmah potom krenula je rasprava gdje će se ono održati.

16.2.2016.
12:15
Instagram: Ivan Rakitić
VOYO logo

Naime, finale se igra na neutralnom terenu, a jedna od želja, pogotovo igrača Barcelone, bila je da domaćin bude stadion najvećih rivala Real Madrida.

Bernabeuu najveći

“Želimo igrati na najvećem stadionu kako bi stalo što više naših navijača. Želimo osvojiti Kup za naše obitelji i navijače. Bit će mi drago ako Sevilla uđe u finale”, ispričao je IvanRakitić novinarima nakon uzvratne utakmice s Valencijom sugeriravši da bi finale Kupa kralja volio igrati na Santiago Bernabeuu, jer je upravo taj najveći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ta mu se želja neće ostvariti, a krivac za to je jedna od najvećih glazbenih legendi BruceSpringsteen. Naime, za 21. svibnja zakazan je njegov koncert na Bernabeuu, a taj dan se igra finale Kupa. I u slučaju da Sevilla izbori finale Europske lige i utakmica s Barcelonom bude pomjerena za dan kassije, neće se moći igrati na Realovom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način predsjednik Reala FlorentinoPerez i uprava kluba neće morati pronalaziti izgovore da Barcelna ne igra finale na njihovu stadionu kao što su činili u prethodna dva finala kada se to trebalo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji put Perez je organizirao renoviranje pojednih dijelova na stadionu pa je zbog toga bilo nemoguće organizirati utakmicu na Santiago Bernabeuu. Nogometaši Real Madrida, inače, u srijedu igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Rome u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo