Vatreni poput Cristiana Ronalda

Na velikim su mukama nogometaši Seville ove sezone. Od najavljene borbe za Europu nema ništa, a realnost je tek 11. mjesto na ljestvici španjolskog prvenstva i niz loših rezultata.

11.1.2013.
14:52
VOYO logo

Andalužani su pobijedili samo dvaput u zadnjih deset kola Primere, a navijačima nije dobro sjeo ni domaći poraz od Mallorce u uzvratnom dvoboju osmine finala Kupa kralja, bez obzira na to što je Sevilla u konačnici prošla dalje. "Znam da ste zabrinuti i da je situacija komplicirana, ali trebamo vašu podršku. Zvižduci nam ne pomažu, samo zajedno se možemo izvući iz ove situacije", poručio je navijačima hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić putem službenog klupskog radija. Još je jednom 24-godišnji veznjak odbacio mogućnost napuštanja Seville ove zime, unatoč medijskim napisima da ga želi moskovski Lokomotiv. "Iznimno sam sretan u Sevilli. Želim pomoći suigračima da se izvučemo iz ove situacije."

Najavio je Rakitić i subotnje gostovanje kod Valencije u 19. kolu Primere. "Važno je da pobijedimo na Mestalli, ali to nam neće pomoći ako i nakon toga ne nastavimo s pobjedama. U tom bih slučaju radije da izgubimo u Valenciji, pa da nakon toga dobijemo sljedeće četiri utakmice", zaključio je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo