RAKITIĆ VODIO SEVILLU DO ČUDESNOG PREOKRETA: / Pogledajte gol i neobičnu asistenciju čovjeka koji je ovjenčan slavom u Hrvatskoj

Image
Foto: Profimedia

Sevilla se sada sa sedam bodova nalazi na drugom mjestu skupine E u Ligi prvaka

4.11.2020.
23:23
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Seville pobijedili su večeras na svom terenu ruski Krasnodar sa 3:2, u susretu 3. kola E skupine Lige prvaka uz pogodak i neobičnu asistenciju bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Bio mu je to ukupno 34. gol za Sevillu.

Image
Image

November 4, 2020, Sevilla, Spain: Joan Jordan of Sevilla FC during the UEFA Champions League match between Sevilla FC and FC Krasnodar at Estadio Sanchez Pizjuan in Sevilla, Spain. 04 Nov 2020,Image: 567440069, License: Rights-managed, Restrictions: NO Argentina, Australia, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Finland, France, Georgia, Hungary, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Romania, Russia, South Africa, Uruguay, Model Release: no

Image
FENOMENALNI GOL RAKITIĆA: /

Trzaj glavom i potez o kojem će se još dugo pričati; Da, tako to rade veliki nogometaši

Krasnodar je na Sanchez Pizjuanu poveo sa 2:0, no Sevilla je uspjela okrenuti rezultat, pritom zabivši dva gola s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol i 'asistencija'

Magomed-Shapi Sulejmanov je doveo Ruse u vodstvo u 17. minuti, a samo četiri minute kasnije Marcus Berg je iz kaznenog udarca zabio za 2;0. Ivan Rakitić je u 42. minuti smanjio na 1:2 zabivši glavom na ubačaj Joana Jordana. U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je ostao s igračem manje nakon što je 'pocrvenio' Jesus Navas zbog ružnog prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Andalužani su s igračem manje uspjeli izjednačiti u 69. minuti, a pogodak je zabio Youssef En Nesyri. Samo tri minuta kasnije marokanski napadač je doveo Sevillu u vodstvo koje je domaćin obrabio do kraja.

En Nesry je postigao gol nakon što je Rakitićev centaršut odsjeo na stativi, a Marokanac je odbijenu loptu pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve golove s utakmice Seville i Krasnodara pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je odigrao cijeli susret za domaći sastav koji je sada sa sedam bodova drugi u skupini E Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo