Rakitić ‘srušio’ Real i odmah nazvao Štimca

Ivan Rakitić osjetio je slast pobjede protiv Reala. Da stvar bude još bolja, pogodak Seville postignut je nakon ubacivanja Rakete, koji je oduševljen nakon pobjede otkrio da se odmah javio izborniku Igoru Štimcu.

“Taj smo korner uvježbavali na zadnja dva treninga, trener Michel rekao je igračima da jurnu na prvu vratnicu i odvuku Realovu obranu, a moja je zadaća bila ubaciti loptu preko njih, u sredinu peterca. I upalilo je, Trochowski je ostao sam i zabio. Nadam se da nije moja zadnja asistencija! Još nemam Barçin skalp, vrijeme je i da njih uskoro pobijedimo! Odigrali smo veliku utakmicu, nadigrali smo Madriđane i zasluženo upisali bodove”, rekao je Rakitić i dodao da je čestitao Modriću:

“Čestitao sam mu na dobroj igri, on meni na pobjedi. Rekao sam mu da mi je žao što je pogodio vratnicu, ali i da se nadam da će mu lopta ući u mrežu kad ćemo igrati zajedno za reprezentaciju!”

Otkrio je da se odmah nakon pobjede čuo s Igorom Štimcem.

“Poslao mi je u nedjelju poruku i čestitao mi na velikoj pobjedi. Potom sam ja njega nazvao, jer imamo naviku javljati se izborniku nakon odigrane utakmice. Pitao me zašto sam zamijenjen, rekao sam mu da sam osjetio bolove u lisnom mišiću, ali nije to ništa ozbiljno. I to je bilo to, još smo izmijenili nekoliko riječi”, rekao je Raketa za Večernji list.

Povratak na Net.hr