PROPAO MU JE VELIKI TRANSFER / Rakitić otkrio kako mu je klub uništio veliki transfer: 'Ronaldo me osobno zvao da dođem'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon toga Rakitić je ostao još godinu dana u Barceloni, a onda je na ljeto 2020. godine prešao u Sevillu

20.7.2021.
19:27
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, član srebrne generacije Vatrenih i član Seville, Ivan Rakitić, otkrio je kako mu je svojevremeno propao veliki transfer i to isključivo zbog pohlepe u Barcelonu.

Rakitić tvrdi da ga je Cristiano Ronaldo osobno zvao da dođe u Juventus, još dok je bio član Barcelone, ali stvar je na kraju propala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’U ljeto 2019. godine, Cristiano me osobno zvao da pređem u Juventus. Rekao mi je da me u Torinu žele i ljudi iz kluba. Međutim, do realizacije nije došlo jer je Barcelona tražila 50 milijuna eura. Bilo je to previše“, izjavio je Rakitić.

Image
Image

Žali za Ronaldom

Nakon toga Rakitić je ostao još godinu dana u Barceloni, a onda je na ljeto 2020. godine prešao u Sevillu za sitnih 1.5 milijuna eura. Rakitić kaže kako žali za transferom u Juventus i time što nije igrao s Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Žao mi je što nisam zaigrao s Ronaldom. On je jedan od najboljih svih vremena. Uživam ga gledati i oduševljen sam s onim što radi u Juventusu“, rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo