RAKITIĆ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG SUIGRAČA: / Barcelonin branič potpisao za Borussiju Dortmund

Image

Nakon što je je Dani Alves objavio da poslije osam godina napušta Barcelonu, njegovim stopama krenuo je još jedan branič.

4.6.2016.
12:19
VOYO logo

Barcelona je i službeno objavila da je prodala braniča Marca Bartru Borussiji Dormtund nakon što je njemački doprvak aktivirao klauzulu te uplatio iznos od osam milijuna eura.

"Stigao je u klub s 12 godina i na najbolji je način utjelovio vrijednosti La Masije, i kao igrač i kao osoba. Više od polovice života proveo je u Barceloni, a s prvom momčadi osvojio je pet naslova prvaka, dvije Lige prvaka, dva Kupa kralja, dva europska Supekrupa i dva španjolska Superkupa te jeno Svjetsko klupsko prvenstvo. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere", objavila je Barcelona dodajući kako će mu pružiti priliku na početku sljedeće sezone da se oprosti od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Bartru je bila zainteresirana i Fiorentina te je bilo objavljeno da će s talijanskim klubom potpisati dvogodišnji ugovor. Branič se, inače, nalazi među 23 igrača koja će predstavljati Španjolsku na europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo