RAKITIĆ ODUŠEVLJEN: / Velika smo momčad! MESSI UPOZORIO: Ništa još nije gotovo!

Image

Barcelona je u završnici slomila Arsenal i s prednošću 2:0 odlazi na svoj Camp Nou na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

23.2.2016.
23:29
VOYO logo

"Jako smo sretni zbog odličnog rezultata protiv velikog suparnika. Arsenal je igrao odlično u prvom poluvremenu u obrani, ali takvu razinu igre nisu mogli držati cijelu utakmicu. Dali su nam u nastavku malo prostora. To smo iskoristili za kontre", kazao je nakon pobjede Lionel Messi upozorivši:

Image

DVA GOLA PREDNOSTI ZA UZVRAT: Europski prvak dominirao na Emiratesu

Image

DVA GOLA PREDNOSTI ZA UZVRAT: Europski prvak dominirao na Emiratesu

Messi: Vratari proučavaju moje jedanaesterce

"Ništa još nije gotovo. Znamo što Arsenal može i još ništa nije riješeno unatoč činjenici da se iz Londona vraćamo s odličnim rezultatom, s dva postignuta gola u gostima". dodao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srećom, zabio sam s bijele točke. Vratari su do detalja proučili moje jedanaesterce", priznao je najbolji nogometaš današnjice.

Na Twitteru se oglasio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika momčad! Sjajna utakmica i dobar rezultat, ali čeka nas još uzvrat!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenger priznao: Bili smo naivni, kao i protiv Monaca

Trener Arsenala Arsene Wenger je nakon poraza izjavio: "Bili smo naivni, slično kao i prošle sezone protiv Monaca. Kad se činilo da možemo pobijediti, dozvolili smo suparniku da nas svlada."

Rezultat 2:0 daje veliku prednost Barceloni uoči uzvrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj drugi gol učinio je naš prolaz u četvrtfinale vrlo teškim, ali ne i nemogućim. No, moramo se boriti. Nadao sam se da će u posljednjih 20 minuta biti prilika za pogodak. Imali smo šanse, ali nismo zabili", dodao je Wenger.

"Barcelonini igrači su pravi 'otrov'. Ne smiješ im dozvoliti kontre, jer su tad opasni. To smo znali, ali su upravo to uspjeli napraviti", zaključio je Arsenalov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo