RAKITIĆ NAJAVIO VELIKI NEDJELJNI OKRŠAJ: / 'To je najveća utakmica sezone, tih 90 minuta gleda cijeli svijet'

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak jedan je od onih od kojih se najviše očekuje

26.10.2018.
17:05
AFP
VOYO logo

U odsutstvu Cristiana Ronalda i Lionela Messija očekivanja za to da odluče subotnji El Clasico sele na leđa drugih nogometaša, a jedan od njih je svakako i naš Ivan Rakitić. U intervjuu za La Liga Santander Raketa se osvrnuo na ranije susrete s najvećima rivalima.

Hrvatski veznjaka priznao je da će, unatoč Realovoj lošoj formi, on i njegovi suigrači morati biti na najvišoj razini ako žele u nedjelju doći do pobjede. "To je najveća utakmica sezone, znamo da je svaka utakmica bitna, ali ova je posebnA, bitno drugačija.", rekao je naš veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zauvijek pamti neke trenutke

"Svatko od nas se trudi ne razmišljati previše o tome koliko je to velik događaj i uživati u događaju. Svjesni smo da će tih 90 minuta gledati cijeli svijet i da moramo biti maksimalno koncentrirani ako želimo iz ove utakmice izvući pobjedu.", poručio je oprezno Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskom veznjaku ovo će biti 11 Clasico, a osvrnuo se i na dva koja su mu bila najdraža dosad. "Jedan poseban trenutak koji pamtim je pobjeda od 4-0 kada smo dominirali na Santiago Bernabeu. Uživali smo u toj utakmici, ali draga mi je i utakmica koju smo pobjedili 3-2 pogotkom Messija u kojoj sam i ja bio strijelac. To su posebne utakmice o kojima ću pričati djeci.", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo