Vatreni zapanjen: 'Vise ne znam sto bih rekao!'

Hrvatski nogometas Ivan Rakitic ne skriva da uziva u svakom trenutku koji na terenu provodi uz ponajboljeg nogometasa danasnjice i svih vremena Lionela Messija.

8.12.2014.
8:46
VOYO logo

Barcelona je u 14. kolu Primere na svome stadionu Camp Nou deklasirala gradskog suparnika Espanyol s 5:1 iako su gosti poveli u 13. minuti. No, cim se probudio Messi, stvari su sjele na svoje mjesto. Cetverostruki osvajac Zlatne lopte zabio je do kraja utakmice tri pogotka i upisao treci hat-trick u posljednja cetiri dvoboja koja je odigrao.

"Njihov je gol malo zakomplicirao stvari, ali ustrajali smo u ideji igre kakvu uvijek imamo i sveukupno smo odradili vrlo dobru utakmicu. Sudacke odluke? Nema koristi pricati o tome, sudac je taj koji odlucuje", rekao je Rakitic spanjolskim novinarima nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Okrenuo se potom novom Messijevom remek-djelu i prorekao mu skorasnje osvajanje pete Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam se, ali Leo je stvarno jedinstven. Na trening ce nam donijeti novu loptu na potpisivanje, a ja stvarno vise ne znam sto bih rekao o njemu. Nevjerojatno je to sto radi, a na nama je da mu pomazemo. Najbolji je nogometas danasnjice i u povijesti. Uzivamo uz Messija i mislim da ce ponovno osvojiti Zlatnu loptu", istaknuo je hrvatski reprezentativac koji je u nedjelju asistirao Gerardu Piqueu za treci pogodak Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo