Rakitić izjavom pokazao kakva je vibra u momčadi!

Hrvatska je u prvoj utakmici ove godine - sasvim razočarala.

29.2.2012.
23:11
VOYO logo

"Teško je naći prave riječi za ovo, bilo smo malo mutavi. Sve u svemu, bilo je važno da se vidimo, da budemo skupa. Ne treba previše pričat o ovoj utakmici ni dat' važnost. Važno je da budemo u šestom mjesecu pravi", rekao je Ivan Rakitić nakon poraza, te dodao kako je jako tužan što smo izgubili od Šveđana iako takav baš i nije djelovao.

Izbornik Slaven Bilić je djelovao zbunjeno i beskrvno kao i njegova momčad. Nije se ljutio, nije to njegov stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitao bih Šveđanima na dobroj igri i pobjedi. U nastavku nismo bili dobri, pali smo nakon drugog, a pogotovo nakon trećeg gola. Namjera je bila odigrati čvrsto i preko bokova doći u izgledne situacije, ali nismo uspjeli. Reklame na kratkim pripremama nisu alibi, ali što je utakmica išla kraju mi smo bili tromiji"

Najviše problema Vatrenima je zadavao Zlatan Ibrahimović za kojeg obrana nije imala rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo je zaustaviti Ibrahimovića, ali to nismo uspjeli. Trebali smo oduzeti loptu ili ga faulirati, ali ga nismo", rekao je izbornik pomalo nemoćno.

Do Europskog prvenstva ostalo je sto dana, a ova je utakmica pokazala mnoge slabosti Bilićeve Hrvatske. Vezni red koji je vjerojatno jedan od najboljih u Europi bio je potpuno nevidljiv, obrana je bila puna rupa, a napadači se nisu izborili ni za jednu priliku svih 90 minuta. Uistinu premalo od momčadi koja pretendira na europski vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je svaka utakmica važna, nema nevažne, mi smo htjeli pobijediti. Ovo je prvi puta da sam prije utakmice odredio zamjene. Analizirat ćemo. Bilo je igrača koji su igrali dobro, kao što su Srna, Rakitić. Zadovoljan sam koliko sam igrača probao. Ako želimo nešto napraviti na Euru, morat ćemo podići fizičku spremu", otkrio je Bilić, te dodao:

"Ne bi ja tražio alibi u malom okupljanju, nedostatku motiva, jednostavno moramo popraviti moć, moć s loptom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Ćorluka je zbog ozljede morao izaći sredinom prvog dijela.

"Ćorluka ima problema sa zadnjom ložom, to je inače deset dana odmora, ali nikad se ne zna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan Ibrahimović bio je jako zadovoljan nakon susreta.

"Mislim da je bila dobra utakmica, igrali smo protiv dobrog protivnika. Bio je ovo naš dan. Vrlo smo sretni i nadam se da možemo nastaviti s ovakvim igrama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo što možemo očekivati na Euru, ali dat ćemo sve od sebe i dobro se pripremiti da ostvarimo što bolji rezultat", zaključio je Zlatan.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo