RAKITIĆ BIRA IZMEĐU DVAJU VELIKANA: / U Barceloni nitko više ne vjeruje u njegov ostanak, ovo su mu opcije

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, SIPA USA

Nakon što je odbio PSG očekivao je nagradu, ali ona nikada nije došla

31.7.2019.
9:50
Profimedia, Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Onog trenutka kad je nizozemski veznjak Frenkie de Jong stavio potpis na ugovor s Barcelonom, glasine o odlasku Ivana Rakitića znatno su se pojačale. Tako je već mjesecima. Mundo Deportivo objavio je u srijedu da je vezna linija španjolskog prvaka prenatrpana te da se očekuje da će otići Vatreni ili ArturoVidal, a možda i obojica.

Image
RAKITIĆ ISKEŠIRAO MILIJUN KUNA ZA NOVU MAKINU: /

Vatreni se pohvalio jurilicom, fanovi sasuli paljbu po njemu

Image
RAKITIĆ ISKEŠIRAO MILIJUN KUNA ZA NOVU MAKINU: /

Vatreni se pohvalio jurilicom, fanovi sasuli paljbu po njemu

Valverde je izjavio da će se veznjaci, uključujući i Rakitića, koji je lani od svih igrača proveo najviše minuta na travnjaku, morati boriti za poziciju u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gu��va u veznom redu

Jedna je rezervirana za De Jonga, druga za Busquetsa te je otvoreno samo jedno mjesto za koje konkuriraju Rakitić, Vidal, Alena, Sergi Roberto, Coutinho....

Katalonski Sport piše pak da su u Barceloni uvjereni da će Rakitić ovog ljeta otići. Spominju dvije potencijalne destinacije - Manchester United i Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je u više navrata jasno poručio da želi ostati. Ugovor mu vrijedi još dvije godine, ali ne bude li trener računao na njega neće imati izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prioritet inter?

"Svi traže najbolje rješenje. Bilo je već nekih razgovora, ali interes Uniteda i Intera još nije otišao na razinu više. Prijelazni rok u Engleskoj završava idućeg tjedna. United razmišlja o prodaji Pogbe Realu za 150 milijuna eura. Taj novac bi potom investirali u top veznjake, a jedan od njih je Rakitić. United je već kontaktirao Barcu prije nekoliko tjedana, ali nisu poslali ponudu", piše Sport.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia, AFP

Također, navode da Rakitić preferira odlazak u Inter. No, Katalonci ističu da su stvari kompliciranije kada je u pitanju talijanski velikan jer vlasnici stalno pričaju o velikim ulaganjima, a njih još uvijek nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je lani odbio otići u PSG iako su mu nudili bogatstvo. Smatrao je da će ga Barca nagraditi za vjernost novim ugovorom, ali na kraju se ništa od toga nije dogodilo te se našao na izlaznim vratima kluba.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo