stoti nastup u karijeri / Rakitić uoči Španjolske: 'Bit će teško, ali nadam se da će malo odmoriti i uzeti bodove protiv Engleza'

S obzirom da je tri godine trenirao pod Luis Enriqueom, Rakitić je rekao i što je Daliću otkrio o njemu

10.9.2018.
19:53
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na konferenciji za medije komentirao je sutrašnju utakmicu Hrvatske protiv Španjolske koja će ujedno biti njegov stoti nastup za reprezentaciju. "Jako sam sretan i ponosan i jedva čekam sutra utakmicu. Da sam mogao izabrati protivnika ne znam bi li izabrao nekog drugog", kazao je Rakitić.

S obzirom da je tri godine trenirao pod Luis Enriqueom, Rakitić je rekao i što je Daliću otkrio o njemu. "Trebat će nam nekoliko minuta i sati da se objasni Enrique. Jedan je od najkompletnijih trenera na svijetu i čestitam španjolskom savezu da su uspjeli dovesti takvog trenera", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam njihovu utakmicu protiv Engelske i vidio puno stvari koje smo u Barceloni radili s njim. Bit će teško. Želim mu sve najbolje, ali u ovim utkamicama ako može da odmore malo i da uzmu bodove protiv Engleza, a ne nas", kazao je.

Upitan o hrvatskom kapetanu Luki Modriću kao kandidatu za nagradu za najboljeg igrača svijeta, Enrique je ranije istaknuo da je najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi, a Rakitić je prokomentirao njegovu izjavu te kazao kako je Modrićeva nagrada zaslužena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se i čestitao sam mu prije toga porukom, sad kad smo se vidjeli sam mu čestitao na svemu. Mislim da je sve zaslužio. Da svi mi Hrvati se radujemo uz njega. To kao da je neka nagrada za cijelu Hrvatsku. Biti tako mala zemlja, imati najboljeg igrača u Europi i na svijetu, sve je to zaslužio. Iznenadilo bi me da ne bude još nekoliko nagrada za njega. Netko ima bolju ili lošiju sezonu ali Luka je sve zaslužio i nadam se da će Hrvatska uz Luku dobiti još nekoliko trofeja", poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo