Jedan od najvećih transfera ovog ljeta dobio službenu potvrdu

Petak je napokon donio službenu potvrdu onoga što je već neko vrijeme javna tajna. Kolumbijski nogometaš Radamel Falcao (27) potpisao je ugovor s Monacom.

31.5.2013.
20:10
VOYO logo

Klub iz Kneževine, koji je nedavno izborio povratak u prvu francusku ligu, objavio je na svojoj službenoj internetskoj stranici da je postigao dogovor s Atletico Madridom oko transfera sjajnog napadača koji je ove sezone u španjolskom prvenstvu postigao 28 pogodaka.

Falcao je potpisao petogodišnji ugovor, a pritom nije objavljeno koliku će odštetu dobiti Atletico. Španjolski i francuski mediji nagađaju da se radi o iznosu između 40 i 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljeni smo što je Radamel Falcao prihvatio izazov i odlučio doći igrati za Monaco. Ponosni smo što smo osigurali usluge jednog od najboljih svjetskih nogometaša i uvjereni smo da će pomoći Monacu da vrati svoj pravi status", poručio je bogati ruski vlasnik kluba Dmitrij Ribolovljev.

Falcao je 2009. iz argentinskog River Platea došao u Porto koji ga je dvije godine kasnije prodao Atleticu za 47 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Monaco je kao novi bogataš na europskom nogometnom tržištu već ranije potvrdio dolaske Jamesa Rodrigueza i Joaoa Moutinha iz Porta, te Ricarda Carvalha iz Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo