KRAJ PRIČE

PULSKI CIRKUS DOBIO EPILOG: Igrači slave pobjedu, Marijo Tot potjeran s klupe Istre

Marijo Tot više nije trener Istre 1961, potvrdio je u petak pulski prvoligaš. Otkaz je odbio dva kola prije kraja hrvatskog prvenstva.

Naime, kako je priopćeno iz pulskog prvoligaša, nakon posljednjih događaja i nastalih okolnosti te dugotrajnih razgovora s trenerom prve momčadi, izvršni direktor Istre 1961 Michael Glover donio je odluku o raskidu ugovora s trenerom prve momčadi Marijem Totom.

SKANDAL UOČI OKRŠAJA NA MAKSIMIRU: Ovako su igrači Istre pokazali što misle o vlastitom treneru

Okretanje leđa u Maksimiru

Shodno ovoj odluci, pulske nogometaše će u preostala dva prvenstvena susreta protiv Splita u Puli te Intera u Zaprešiću voditi dosadašnji pomoćni trener Darko Raić-Sudar.

Na taj je način epilog dobila sapunica koja je započela u utorak kada su igrači otkazali poslušnost Totu. Zamjerili su mu što je mijenjao stavove nakon razgovora s čelnicima kluba, odnosno što je navodno jedno govorio njima, a istovremeno slušao upravu koja je inzistirala da krene sa forsiranjem mlađih igrača. Igrači su potpisali peticiju protiv Tota i momčad je na ligaški dvoboj protiv Dinama u Zagreb krenula bez trenera, ali se i on naknadno uputio prema Maksimiru.

No, igračima to nije najbolje sjelo pa su se uoči utakmice okupili ispred klupe i zajednički okrenuli leđa Totu. Na simbolički su mu način tako još jednom poručili da ne žele da ih vodi i da ga ne smatraju svojim trenerom. U petak im je uprava kluba napokon i ispunila želju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr