Evo što je Halilović rekao nakon incidenta

22.3.2015.
19:02
VOYO logo

Naime, domaći Alcorcona poveo je već u 6. minuti, da bi u 26. sudac isključio golmana Barcelone Ortola. Tada je trener gostujuće momčadi morao izvaditi jednog igrača iz polja, i odlučio se za Halilovića. I tu priča počinje...

Prilikom izlaska, Halilović je otvoreno pokazao nezadovoljstvo na otvorenoj nogometnoj sceni. Haliloviću se nije svidjela ideja svoga trenera da upravo njega izvadi iz igre, pa je nezadovoljan napustio teren, a da stvar bude gora po hrvatskog reprezentativca, na kraju se i posvađao s trenerom Vinyalsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji iskritizirali su Hrvata, kojem ovo nije prvi takav ispad. Trener Vinyals je na kraju stao u njegovu obranu, a Halilović se ispričao na svom profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim poručiti da mi je žao zbog jučerašnje reakcije. Bio sam ljut jer smo gubili, a ja sam se tek vratio nakon ozljede i jako sam želio igrati. Žalim što sam se pokazao u ovakvom svijetlu jer nisam takav. Mislim da mogu pomoći svojoj momčadi i želim pomoći suigračima i trenerima. Ispričavam se ekipi. Želim nastaviti učiti i nadam se pobjedama", jasan je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo