PUKLA LJUBAV IZMEĐU KOVAČA I SALIHAMIDŽIĆA? Bivši izbornik odgovorio Braci: / 'Pa ovo Bayern nije napravio deset godina'

Image
Foto: AFP

Riječi sportskog direktora ne brinu hrvatskog stručnjaka.

14.12.2018.
13:16
AFP
VOYO logo

Pred Bayernom i Nikom Kovačem još su tri prvenstvena kola uoči zimske pauze. Ovog vikenda njemački prvak gostuje kod Hannovera, sredinom tjedna domaćini su Leipzigu, a prije zimske pauze idućeg vikenda gostuju kod Eintrachta.

"Arjen Robben više neće igrati ove godine. Preriskantno je. Priključit će nam se u siječnju na zimskim pripremama", kazao je na početku konferencije hrvatski stručnjak. Osvrnuo se i na Salihamidžićeve izjave poslije remija s Ajaxom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez poraza u grupnoj fazi

"Nismo odigrali dobru utakmicu i jedina pozitivna stvar iz nje je to što smo zadržali prvo mjesto ljestvice. Suparnik je odigrao uistinu dobro i držao nas pod pritiskom cijelo vrijeme. U prvom poluvremenu smo trebali postići više golova, a ispustili smo utakmicu iz ruku”, izjavio je tada legendarni lijevi bek. Sada je stigao odgovor.

"Nismo izgubili niti jednu utakmicu u grupnoj fazi po prvi put u posljednjih deset godina. Utakmica je bila uzbudljiva. Ja sam odlučio govoriti o pozitivnim stvarima. Braco ima drugačije mišljenje i odlučio je govoriti o negativnim stvarima. To je sasvim u redu", kazao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je Müllerov crveni karton tijekom susreta s Ajaxom. U 75. minuti utakmice nogom je u glavu je pogodio Nicolasa Tagliafica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mu je žao zbog toga što se dogodilo. Ne sjećam se da je napravio ijedan prekršaj ove sezone. Bio je to nesretan događaj. Nadam se da neće propustiti puno utakmica i da će se vratiti za četvrtfinale Lige prvaka i srušiti rekord po broju nastupa", dodao je Kovač. Novinare je zanimala i situacija oko Hummelsa, koji je izgubio mjesto u početnom sastavu.

"Nemam ništa protiv njega. Mats je svjetski prvak, ali i drugi imaju velika imena. Kada ste u Bayernu možete očekivati da ćete sjediti na klupi. Znam za što je sve sposoban i da se možemo osloniti na njega i na ostale igrače", kazao je bivši izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo