RIJEŠILI SLAGALICU / PSG je otkrio kako do Lige prvaka: Nije slučajnost da Hrvati osvajaju, zato u svojim redovim žele Vatrenog

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PSG odradio je još jednu neuspješnu sezonu, barem kada je u pitanju Liga prvaka

16.3.2022.
9:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iza nogometaša PSG-a još je jedna neuspješna sezona u Ligi prvaka. Slobodno ju možemo tkao nazvati kada se uzme u obzir koliko se novaca trošilo i koji su igrači došli u Pariz kako bi se ostvario jedan cilj - osvoji Liga prvaka po prvi puta u klupskoj povijesti.

Image
NIJE GA IŠLO /

Nevjerojatni podaci, Cristiano se ovako nije mučio godinama: 'Zbogom, Ronaldo'

Image
NIJE GA IŠLO /

Nevjerojatni podaci, Cristiano se ovako nije mučio godinama: 'Zbogom, Ronaldo'

U Pariz su ovog ljeta stigli Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma te su se priključili već ionako zvjezdanoj momčadi koju su predvodili Mbappe, Neymar, Di Maria i ekipa. No, ni to im nije bilo dovoljno da se plasiraju u četvrtfinale Lige prvaka. Real Madrid ih je u fantastičnoj utakmici svladao s 3:1 i tako uništio snove "Hollywoodu" u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su krenuli planovi i slagalice za sljedeću sezonu, a nakon što ih je Luka Modrić sjajnom predstavom ispratio iz Lige prvaka, u Parizu su zaključili da im je za uspjeh potreban - Hrvat.

Težak posao

Francuski RMC Sport uvjeren je da u PSG-u žele dovesti našeg Marcela Brozovića iz Intera. Da stvar bude bolja, igrači pariškog sastava navijaju za dolazak Brozovića, a sportski direktor Leonardo sve pomno prati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija nakon ispadanja od Reala nije bajna, mnogi već pišu u raspadu zvjezdane momčadi nakon samo jedne sezone. Odlazak Kyliana Mbappea po mnogima je riješena stvar, piše se i o odlasku Lionela Messija, a njih bi mogli pratiti trener Mauricio Pochettino i drugi suigrači. U PSG-u su očito shvatili da momčad s Hrvatom osvaja Ligu prvaka pa su pogledali prema Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, iz Italije stiže vijest kako će PSG morati pogledati u drugi izlog. Sky Italia prenosi kako su talijanski prvak i Brozović dogovorili sve detalje oko novog ugovora te da bi sve trebalo biti službeno ove subote. No, sve treba uzeti s rezervom jer su Talijani već u nekoliko navrata isticali kako Brozović ostaje, ali službene potvrde oko nastavka suradnje - nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo