Uf! Arapi pripremaju najveći transfer svih vremena!

31.5.2012.
10:55
VOYO logo

Najveći potrošač ovog prijelaznog roka bit će Paris Saint-Germain. Parižani su prošlog ljeta 'spiskali' više od 100 milijuna eura i ostali bez naslova prvaka. Do trofeja je došao Montpellier i katarski šefovi to više neće tolerirati. Milijarderi na čelu kluba pitaju za cijenu, i naredne sezone žele 'napasti' Ligu prvaka.

Prema pisanju španjolskog Sporta, za Waynea Rooneya ponudit će čak 120 milijuna funti. Naravno, time bi engleski reprezentativac postao najskuplji nogometaš svih vremena. Sir Alex Ferguson teško bih mogao odbiti takvu ponudu, a i Rooneyju bi dali i do 10 milijuna funti plaće po sezoni, sve samo da Manchester zamijeni Parizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney će ovih tjedana tražiti utjehu zbog loše sezone na EURU. United je u sudačkoj nadoknadi posljednjeg kola izgubio utrku za naslov prvaka s gradskim rivalom Cityjem. U Ligi prvaka su zapeli već u grupnoj fazi, zatim i ekspresno ispali i iz Europske lige. Ništa bolje nisu prošli niti u FA kupu, dogurali su do četvrtog kola.

Engleski reprezentativac već je ranije davao signale kako želi otići jer 'klubu manjka ambicija', no tijekom sezone 2011/2012 se smirio. Hoće li takva ponuda biti dovoljna da ga odvuče s Old Trafforda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo