PSG NA KRILIMA NEYMARA I CAVANIJA RAZBIO MONACO: / Ni nakon šest utakmica Henry nije došao do pobjede

Image
Foto: AFP

Nezaustavljivi PSG potpuno posramio momčad Theirryja Henryja

11.11.2018.
23:14
AFP
VOYO logo

Nogometaši PSG-a deklasirali su na gostovanju Monaco sa 4-0 u susretu 13. kola francuskog prvenstva upisavši i 13. pobjedu ove sezone u Le Championnatu. Pobjeda francuskog prvaka je mogla biti i uvjerljivija i domaćin može biti sretan što je primio ''samo" četiri gola.

Gosti su već nakon 11 minuta vodili 2-0 golovima Edisona Cavanija (4, 11). Isti je igrač zabio i treći gol u 53. minuti, a na 4-0 je povisio Neymar iz kaznenog udarca u 64. minuti. Danijel Subašić nije branio za Monaco zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to već šesti poraz momčadi iz Kneževine u zadnjih sedam kola, a Monaco je već 12 kola bez pobjede i sve se više približava drugoj ligi. Trenutačno se nalazi na 19. mjestu sa svega sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille prekinuo crni niz

Marseille je na Velodromeu pobijedio Dijon sa 2-0 prekinuvši niz od četiri uzastopna poraza. Pobjedu domaćinu donijeli su Lucas Ocampos (45+3) i Adil Rami (84). Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car nije nastupio za Marseille.

Bordeaux i Caen su odigrali bez golova, a Toma Bašić nije nastupio za domaći sastav. Bez pobjednika je završio i susret između Rennesa i Nantesa (1-1) kojeg vodi Vahid Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi PSG sa 39 bodova, na drugom mjestu je Lille sa 26 bodova, Montpellier je treći sa 25 bodova, a zatim slijede Lyon (24), St Etienne (23) i Marseille (22). Posljednja dva mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Monaco (7) i Guingamp (7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo