Pametna odluka / PSG i Messi imaju velike planove: Žele zajedno pokoriti Europu, a cijenu bi mogla platiti zvijezda u ekipi...

Image
Foto: AP Images

Sigurno je kako PSG čeka velika obnova sastava, ali ovoga puta sa sedmerostrukim osvajačem Zlatne lopte u središtu pažnje.

26.4.2022.
14:01
AP Images
VOYO logo

Nitko nije ostao ravnodušan prošloga ljeta kada je Leo Messi, nakon praktički čitavog života, napustio redove Barcelone nakon što dvije strane nisu uspjele realizirati produženje ugovora.

Tada je u situaciju uletio PSG, najbolja momčad francuske Ligue 1. Tako je Messi oformio jedan od najubojitijih napadačkih tridenta u povijesti zajedno s megatalentiranim Kylianom Mbappeom i bivšim suigračem te velikim prijateljem, Neymarom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je u 30 utakmica ove sezone zabio samo devet pogodaka, a dodao je i 13 asistencija što nije malo, ali je Argentinac obično ima više tijekom sezone.

Image
Foto: AP Images

Messi i Sterling

Poznato gdje bi htio nastaviti karijeru

TyC Sport tvrdi kako je Messijev povratak u katalonsku momčad nemoguć, tako da Argentincu ne preostaje previše mogućnosti. Sve upućuje na to da će Messi i naredne sezone nositi dres kluba iz Parisa, koji je ove sezone doživio razočarenje ispavši u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, klub će najvjerojatnije napustiti Kylian Mbappe. Francuzu na kraju sezone ističe ugovor i do sada je odbio svaku ponudu kluba za produženje istog. Njegova želja je Real Madrid, a sve bi se trebalo realizirati kada završi sezona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, počelo se nagađati i kako je vrijeme brazilske zvijezde, Neymara, odbrojeno. Ovaj se 30-godišnjak u najskupljem transferu svih vremena 2017. pridružio PSG-u, a i veliki je prijatelj Lea Messija.

Osim Mbappea, klub će najvjerojatnije napustiti i Angel Di Maria, kao i Mauro Icardi. Sigurno je kako PSG čeka velika obnova sastava, ali ovoga puta sa sedmerostrukim osvajačem Zlatne lopte u središtu pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo