VIDEO: / Nova loša vijest za Dinamo iz Pariza

PSG je i bez Zlatana Ibrahimovića lakoćom nadigrao Marseille s 2:0, dok je Lovrenov Lyon ispao u osmini-finala Liga kupa od Nice (3:1). Većina Vatrenih pratila je utakmice s klupe diljem Europe.

1.11.2012.
11:35
VOYO logo

Iako je Carlo Ancelotti izveo momčad bez svog najboljeg igrača, Zlatana Ibrahimovića, to se na rezultatu nije osjetilo. PSG je dominantnom igrom i pogocima Thiaga Silve te Jeremyja Meneza slavio s 2:0 i izborio susret u četvrtfinalu Liga kupa protiv boljeg iz ogleda Bastije i Auxerrea, koji je odgođen.

Silva je doveo domaćina u vodstvo u 29. minuti prvog dijela pogotkom s bijele točke, a konačnih 2:0 postavio je Menez u petoj minuti nastavka susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Montpellier izborio je četvrtfinale pobjedivši s minimalnih 1:0 Bordeaux. Strijelac jedinog pogotka na utakmici u 61. minuti bio je Jonathan Tinhan. Recimo i da je domaćin ostao s igračem manje u 82. minuti nakon drugog žutog kartona Jeunechampa, ali nogometaši Bordeauxa to nisu znali iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nica je s 3:1 nadigrala Lovrenov Lyon, a naš reprezentativac zaigrao je tek u posljednjih devet minuta utakmice.

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić je s klupe pratio kako njegovi suigrači lakoćom na koljena bacaju dojučerašnjeg prvoligaša Kaiserslauterna (4:0). Mandžukićeva zamjena, iskusni Peruanac Claudio Pizarro, je bio dvostruki strijelac, kao i povratnik od ozljede Arjen Robben koji je dva puta zatresao suparničku mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer se za prolaz daleko više mučio, pa je tako tek u produžetku s 3-2 slomio trećeligaša Arminiju u Bielefeldu. Pogodak za 3:2 je postigao Schürrle u 94. minuti.

Stuttgart je lako s 3:0 pobijedio drugoligaša St. Paulija kao domaćin, dok je trećeligaš Karlsruhe s 1:0 svladao Duisburg za kojeg nije igrao hrvatski nogometaš Zvonko Pamić. Offenbach je, pak, s 2:0 svladao Union Berlin za kojeg je svih 90 minuta odigrao 21-godišnji Hrvat Roberto Punčec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je s 2:0 na domaćem stadionu svladao drugoligaša FSV Frankfurt bez pogotka Ivice Olića, koji je odigrao do 77. minute. Pet minuta prije toga je travnjak pod nogama osjetio Srđan Lakić u pobjedničkom sastavu, a golove za prolaz su postigli Diego i Dost.

Izuzetno uzbudljivo je bilo 10. kolo talijanske Serije A u kojem se svašta događalo u sudačkim nadoknadama. Između ostaloga, tada je i Juventus došao do pobjede i tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bologna se opet pokazala izuzetno neugodnim gostom u Torinu. Prošle je sezone dva puta odigrala 1:1 kod Juventusa, a i sada je takav rezultat imala sve do 92. minute. No, u tom je trenutku obrana gostiju ipak pokleknula, a mladi 19-godišnji Francuz Paul Pogba je donio svom klubu izuzetno vrijedne bodove.

Važniji su i zbog toga jer je jedan konkurent, Napoli, poražen. U Bergamu se jaka ofenzivna linija Napolija nije naigrala, a strijelac Carmona u 19. minuti za domaćina je bio jedini strijelac na ogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Juventusov suparnik, Inter, je bio uspješan, te je na San Siru svladao Sampdoriju 3:2. Gosti su poveli preko Munarija u 20. minuti, te su čuvali vodstvo sve do 52. minute. No, tada je Milito realizirao jedanaesterac i krenuo je pravi domaći urgana prema vratima Đenovljana koji je rezultirao s još dva pogotka (Palacio i Guarin). Recimo da je hrvatski nogometaš Marko Livaja odgledao cijelu utakmicu s klupe.

Kao i Livaja, tako je i Ante Vukušić odgledalo cijelu utakmicu Chievo - Pescara (2:0) s klupe, dok je Roma upisala novi poraz i to opet s 3:2. Prije nekoliko dana je Udinese s 3-2 pobijedio u Rimu, a sada je Roma s identičnim rezultatom pala kod Parme. Uzalud su dobru formu potvrdili golovima igrači Rome, nadareni Lamela i kapetan Totti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonio Di Natale je spasio barem jedan bod Udineseu kod kuće postigavši oba gola u remiju s Catanijom (2:2). Drugi je pogodak Di Natale postigao u 93. minuti.

Ljestvica: 1. Juventus 28, 2. Inter 24, 3. Napoli 22, 4. Lazio 19...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo