PRVI ČOVJEK RIJEKE O KEKU I ZVEZDI: / 'Previše toga smo zajedno stvorili da bismo se dopisivali preko novina'

Image

Nogometaši Rijeke sasvim su se približili povijesnom uspjehu, prvom naslovu prvaka otkad klub postoji. No, predsjednik Rijeke Damir Mišković ipak spušta loptu na zemlju.

16.5.2017.
11:28
VOYO logo

Rijeka tri kola prije kraja hrvatskog prvenstva ima pet bodova prednosti pred Dinamom, ali već u srijedu je čeka vrlo teško gostovanje kod Slaven Belupa koji je posljednjih sezona itekako znao stati na kraj momčadi s Rujevice.

Image
RIJEČANI PRED TEŠKIM ISKUŠENJEM: /

'Sada moramo dati najviše! I kada boli, i kada peče, i kada ponestaje zraka'

Image
RIJEČANI PRED TEŠKIM ISKUŠENJEM: /

'Sada moramo dati najviše! I kada boli, i kada peče, i kada ponestaje zraka'

'Nema euforije'

"Još su tri utakmice, nema euforije, idemo korak po korak kao i do sada i vjerujem da ćemo ostvariti ono što svi želimo", rekao je Mišković u razgovoru za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Damir Mišković

Ne zamara se prvi čovjek Rijeke napisima iz cijele regije kako bi se trener Matjaž Kek mogao preseliti na klupu Crvene zvezde, kao i da će više igrača napustiti Rujevicu.

"Živi smo, zdravi i – najbolji! Bio sam ponosan na ovu momčad, na igru protiv Hajduka. Zar nije lijepo da nam sve hrvatske novine posvećuju naslovne stranice, veliki prostor... Imali smo viziju kada smo krenuli prije pet godina, došli smo do toga da nas svi uvažavaju. Priznaju da smo najbolji. Pisanje je dio folklora", poručuje Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nećemo zabavljati narod tim stvarima'

Hoće li Rijeka imati kvalitetnu momčad i za eventualni napad na Ligu prvaka?

"Imamo jaku momčad, imat ćemo je i druge sezone. Igrači će odlaziti i dolaziti, najvažnije je da nadomjestimo odlaske kvalitetnim igračima. Radimo to pet godina. Počeli smo živjeti od svog rada. Ne vidim razloga da Kek, Juričić i Mance ne nastave tim putem. Oni stvaraju jaku Rijeku! Vjerujem u Rijeku, u ono što radimo svi zajedno", dodao je predsjednik Rijeke kojem su smiješne glasine o Kekovu odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo se zamarati i zabavljati narod tim stvarima. Sve je jasno, riječ je jača od papira. Sjest ćemo na kraju sezone. Previše toga smo zajedno stvorili da bismo se dopisivali preko novina... Snaga Rijeke je u obitelji. Ne treba trošiti energiju na tim malim, nebitnim stvarima. Barem što se nas tiče. Limitirani smo budžetom. Iza svega učinjenog stoji samo jedno. Rad i znanje", zaključio je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo