PRVI ČOVJEK HAJDUKA IZNENADA NAPUSTIO PRESSICU: / Jedno ga je, naizgled obično, pitanje malo naživciralo

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Upitan je i o povratku Hajduka na Poljud

15.10.2019.
18:13
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u utorak predstavio novog sponzora. Od 1. studenog Splićani će promovirati tvrtku Opel, a o tome je na službenom predstavljanju govorio i predsjednik Hajduka, Marin Brbić.

"S velikim zadovoljstvom mogu objaviti da je od danas naša obitelj bogatija za još jednog člana. Ugovor je sklopljen na četiri godine. Od danas se i na prsima B momčadi nalazi logotip tvrtke Opel. Detalje ugovora ne možemo iznositi, u većem dijelu to će se odnositi na automobile, ali bit će i nekih drugih benefita", rekao je Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je uslijedilo pitanje što se dogodilo s najavom otprije nekoliko mjeseci o dolasku novog jakog sponzora.

"Točno, nismo rekli da će biti drugi najveći, već u top pet. Tu se stvari iskomplicirale. Ugovor je potpisan, ali ćemo u siječnju znati hoće li se realizirati ili ne", objasnio je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

02.09.2019., Split - Konferencija za medije celnika Hajduka na temu prijelaznog roka i tekuceg klupskog poslovanja. Predsjednik Uprave Marin Brbic. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Povratak na Poljud i travnjak

Potom je upitan o povratku Hajduka na Poljud, nakon što je cjelokupna hajdučka obitelj napustila svoj dom dok je na Poljudu boravila reprezentacija.

"Nismo mi nigdje otišli s Poljuda, samo smo uzeli par dana odmora budući da su svi prostori i uredi bili na neki način zauzeti. Bila je to dobra prilika da se ljudi malo odmore, na Braču je uvijek lijepo i veselo. Postira su uvijek dobar domaćin, travnjak je odličan. Momčad je bila u dobrom trenutku, četiri dana mini priprema i očekujemo plodove toga vidjeti dosta brzo", rekao je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nakon sljedećeg pitanja predsjednik je prekinuo novinare i otišao.

Upitan je za kvalitetu travnjaka na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli smo samo dva pitanja, dosta je", rekao je Brbić i zatim otišao. Zašto je otišao to ne znamo, ali činjenica je kako je travnjak na Poljudu u dosta lošem stanju, što se moglo vidjeti i na utakmici Hrvatske i Mađarske.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo