PRVACI NA KOLJENIMA: / Chelsea uništio Leicester u utakmici s tri briljantne asistencije!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Nogometaši Chelseaja pred svojim su navijačima na Stamford Bridgeu deklasirali aktualnog engleskog prvaka Leicester City s 3-0 u sklopu osmog kola Premier lige.

15.10.2016.
15:38
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Momčad Claudija Ranierija očajno je otvorila sezonu u kojoj brani naslov, nakon osam kola na kontu ima samo osam bodova. Leicester je ujedno prvi branitelj naslova nakon Blackburna (1995/96) koji je izgubio na prva četiri ligaška gostovanja u sezoni.

Idući vikend protiv Mourinha

Chelsea je poveo već u sedmoj minuti kada je Diego Costa zabio iz blizine nakon kornera pri čemu mu je petom loptu gurnuo Nemanja Matić. Španjolskom napadaču je to već sedmi pogodak u Premier ligi, a prošle sezone mu je za takav doseg trebalo 18 kola. U 33. minuti prednost Conteove momčadi je povećao Eden Hazard nakon briljantnog poteza Pedra koji je s tla gurnuo loptu Belgijancu. Hazard se definitivno vratio u formu: ovo mu je već treći pogodak u aktualnom prvenstvu, a prošle sezone mu je trebalo 28 utakmica za isti učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/v1a5

Novu fantastičnu asistenciju vidjeli smo u 80. minuti kada je mladi Nathaniel Chalobah prekrasno petom proigrao Victora Mosesa za konačnih 3-0. Chelsea je nakon tri loše utakmice sada stigao do druge uzastopne pobjede u prvenstvu i na petom je mjestu sa 16 osvojenih bodova. Pobjedom protiv svoga bivšeg trenera Ranierija na dobar je način najavio sljedeći vikend i derbi protiv Manchester Uniteda i još jednog svoga bivšeg menadžera Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo