'HRVATI SAD PATE' /

Vijest iz Hrvatske uzburkala duhove u Srbiji, sve završilo na TV-u: 'Oni su se dosjetili toga, a nemaju nikakvu osnovu'

Image
Foto: Screenshot: Prva srpska televizija

'Znači, ta vijest je plasirana da ide iz Hrvatske, oni očigledno sad pate što je Crvena zvezda i Partizan, što su oba kluba iz Beograda u završnici eurokupova, što Hrvati nemaju predstavnika'

7.3.2022.
16:03
Screenshot: Prva srpska televizija
VOYO logo

Prva srpska televizija prošlog tjedna u svojoj emisiji Jutro na Prvoj pozabavila se vrućom temom. Naime, prema njima i njihovom viđenju, hrvatski mediji rade pritisak na UEFA-u da beogradsku Crvenu zvezdu izbaci iz Lige Europe zbog Gazpromove reklame na dresu.

Poznato vam je da proteklih dana sportski svijet raskida sve veze s Rusijom zbog vojne agresije na Ukrajinu, pa se postavlja legitimno pitanje: Što će biti s Gazpromom i njegovim nogometnim partnerima, među kojima je i Crvena zvezda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite - OVDJE.

Image
PANIKA U SRBIJI /

Dinamo i Crvena zvezda bi mogli igrati na praznoj Marakani?

Image
PANIKA U SRBIJI /

Dinamo i Crvena zvezda bi mogli igrati na praznoj Marakani?

'Hrvati se dosjetili toga'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica je u uvodu u temu kazala:

"Europska unija i Amerika još se nisu usudile da uvedu sankcije ruskim energetskim kompanijama, ali Hrvati su se dosjetili da, ako ne mogu Ruse, kazne barem Crvenu zvezdu. Nogometaše Crvene zvezde, pišu hrvatski mediji, trebalo bi izbaciti iz Lige Europe zato što im je sponzor ruski energetski div Gazprom", kazala je voditeljica, te najavila svog gosta, novinara Dejana Anđusa, koji je nastavio priču:

Vrijeme propagandnih balona

"Ovo je sad vrijeme propagandnih balona, o tome je jako teško suditi. Znači, ta vijest je plasirana da ide iz Hrvatske, oni očigledno sad pate što je Crvena zvezda i Partizan, što su oba kluba iz Beograda u završnici eurokupova, što Hrvati nemaju predstavnika, što je Dinamo ispao od Seville. To je propagandni balon, plasiran, koji za sad nema nikakvu osnovu. Iz toga ne stoji UEFA".

O čemu se još pričalo pogledajte u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo