ČUDESAN RAKITIĆEV OPORAVAK: / Prije četiri dana nije mogao igrati za Hrvatsku, u subotu dvaput asistirao

Image
Foto: Screenshot

Ivan Rakitić posve je neočekivano osvanuo u udarnom sastavu Barcelone, a svoju je prisutnost na terenu okrunio dvjema asistencijama u uvjerljivoj pobjedi svoje momčadi protiv Espanyola (5-0) u 3.

9.9.2017.
22:07
Screenshot
VOYO logo

Rakitić je prošle nedjelje zadobio ozljedu stražnje lože u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Kosova. Zbog toga dva dana kasnije nije bio na raspolaganju izborniku Anti Čačiću za okršaj u Eskişehiru gdje je Turska svladala našu reprezentaciju s 1-0.

Image
TEŠKA BLAMAŽA REALA: /

Zidane skupo platio igranje s postavom, Madriđanima se ovo nije dogodilo 22 godine

Image
TEŠKA BLAMAŽA REALA: /

Zidane skupo platio igranje s postavom, Madriđanima se ovo nije dogodilo 22 godine

Messijev 42. hat-trick

Vijesti iz Španjolske su govorile da će Rakitić zbog ozljede propustiti utakmice protiv Espanyola u prvenstvu i Juventusa u Ligi prvaka. No, onda se hrvatski veznjak neočekivano u subotu pojavio u početnom sastavu Barcelone. Samo pet dana nakon što nije mogao igrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 26. minuti utakmice Ivan je sjajno podvalio loptu Messiju koji je donio Barceloni vodstvo. Doduše, snimka je potvrdila da je Argentinac bio u zaleđu tako da pogodak nije trebao biti priznat. Messi je vodstvo Barcelone povećao u 35. minuti nakon dodavanja Jordija Albe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dvojac bio je na sceni i u 67. minuti. Alba je ponovno bio asistent, a Messi je kompletitrao 42. hat-trick u karijeri. Dvadeset minuta kasnije Rakitić je nabacio iz kornera, a Gerard Pique glavom smjestio loptu u mrežu. Konačnih 5-0 postavio je Luis Suarez u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico bez Vrsaljka

Barcelona nakon tri kola ima savršen učinak: tri pobjede, devet bodova i gol-razliku 9-0. Zahvaljujući dvama kiksevima Real Madrida, u ranoj je fazi prvenstva pobjegla glavnom rivalu na četiri boda prednosti.

Nogometaši Seville slavili su u 3. kolu Primere kod kuće protiv Eibara s 3-0, dok su Valencia i Atletico odigrali 0-0. Sevilla je pogocima Gansa (46), Wissama Ben Yeddera (76) i Nolita (90+2) porazila Eibar i probila se na drugo mjesto. Valencia i Atletico su na Mestalli odigrali utakmicu bez golova, a Šime Vrsaljko nije bio u sastavu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo