PROTIV SVOJIH: / Sevillinim navijačima neće se svidjeti Rakitićeve riječi pred ogled s Barçom

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO
25.2.2016.
9:37
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

Ove će se dvije španjolske momčadi susresti u nedjeljnom ogledu 26. ligaškog kola, a riječ je o klubovima od iznimnog značaja za karijeru Ivana Rakitića. U Sevilli je započeo svoju španjolsku avanturu u klubu u kojem je kao kapetan podigao trofej namijenjen najboljoj momčadi Europske lige, a potom 2014. i ostvario transfer u trenutačno najbolju španjolsku momčad s kojom je na već pet osvojenih naslova među kojima najveću vrijednost imaju oni iz Lige prvaka i Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži se maksimalan pritstup

Utakmica u nedjelju igrat će se na Camp Nou, a Barcelona u nju ulazi s prvog mjesta ljestvice s osam bodova prednosti pred drugoplasiranim Atleticom i čak 22 više od petoplasirane Seville.

"Za mene će to biti posebna utakmica, premda bi mi još značajnija bila da se igra u Sevilli. Zaista mi ona mnogo znači i jedva čekam da u njoj zaigram", kaže Rakitić koji očekuje težak i uzbudljiv ogled i zaključuje za španjolske medije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo zadržati razinu dobre forme i uživati protiv Seville. Slijede nam teške utakmice, baš kao što će to biti i ova nedjeljna, i zato moramo biti maksimalno spremni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo