PRONAŠLI SMO VIDEO TRENUTKA ZBOG KOJEG ARMADA NE ŽELI BIŠĆANA: / Novi trener napravio je - ovo

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Pronašli smo video trenutka kad Bišćan provocira Armadu 1999.

10.10.2018.
14:51
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometaš Igor Bišćan (40) u srijedu prijepodne predstavljen je na Rujevici kao novi trener A momčadi Rijeke. Na konferenciji za medije organiziranoj za njegovo predstavljanje bivši igrač Dinama i Liverpoola, dinamovac u duši, još se jednom osvrnuo na napravljeno i na želju Armade da se on ne imenuje trenerom momčadi zbog onog što je napravio. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

ŠOKOTA ZA NET.HR O SVOM KUMU BIŠĆANU: ‘Svi smo nekad radili gluposti, ali budite sigurni da će Igor dati čitavog sebe za Rijeku’

Armada dočekala Bišćana na nož

Razlog zbog kojeg je Armada dočekala Bišćana na nož nije zato što je poznati igrač i navijač suparničkog Dinama. Jer teško je i pobrojiti sve igrače i trenere koji su u povijesti iz tog kluba dolazili u Rijeku i obrnuto, pa riječki ultrasi nisu tako reagirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Armada mu jednostavno ne može oprostiti što im se, kao igrač Dinama, zamjerio slaveći gol pred njihovim očima držeći se za međunožje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad zaboraviti, nikad oprostiti! Igore, odlazi!! Prvaci 98./99.!!!”, objavio je jučer službeni KN Armada Rijeka s prekriženom Bišćanovom fotografijom, čime su jasno dali do znanja što misle o njemu kao treneru prve momčadi. Godine 1999., kad je stadion u Maksimiru bio u izgradnji, a klub se zvao Croatia i igrao derbi protiv Rijeke, Boysi su bili na istoku, dok je Armada bila smještena na zapadu.

Zabio prvi gol za Dinamo pa euforično slavio

Nakon što je sredinom prvog poluvremena na centaršut legendarnog Roberta Prosinečkog s lijeve strane terena glavom pogodio rašlje tadašnjeg vratara Rijeke Đonija Tafre i tako zabio svoj prvi gol u karijeri za 2-0, Bišćan je euforično slavio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gola zaletio se prema njima i pogodak za Dinamo slavio tako da se pred nekoliko tisuća Riječana hvatao za međunožje. Pritom je psovao i navijačima Rijeke dobacivao "šta je", kao što možete vidjeti na snimci s YouTubea (na 5:51). Na njoj se ipak ne vidi jasno ono što mu Riječani najviše zamjeraju, a to je hvatanje za međunožje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegovo ponašanje i provociranje pripadnika Armade itekako jasno pokazuju što 19 godina poslije riječki ultrasi zamjeraju Bišćanu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo