PROBLEMI U REALU: / Trener napravio kaos u svlačionici?

Image
Foto: AFP

Nema mira u Realu, čak niti kada su ispred Barcelone u španjolskom prvenstvu.

7.10.2015.
8:46
AFP
VOYO logo

Barem takav scenarij sugerira ugledna Marca, koja je na naslovnicu stavila sliku novog trenera Rafaela Beniteza koji se navodno 'igra s vatrom'. Novi trener je navodno imao okršaje sa Sergiom Ramosom, Jamesom Rodriguezom, Jeseom, Cristianom Ronaldom i Karimom Benzemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je drugi na ljestvici, odmah iza Villarreala, ali dnevna novina iz Barcelone smatra da se u klubu kuha nešto jako opasno. Navijači su nezadovoljni igrom, rezultat kako-tako još i imaju, a Benitez se već uspio zamjeriti brojnim zvijezdicama.

Tako ga je Sergio Ramos oprao zbog defanzivnih izmjena i čuvanja rezultata nakon derbija protiv Atletica, Ronaldu se ne sviđa taktika i činjenica da se mora posvetiti defanzivnim zadacima. Karim Benzema nije najsretniji zbog izmjena i minutaže, kao i onaj dio svlačionice koji zasad ne igra previše. Uz to, Benitezova izjava kako je Real - 'Cristiano Ronaldo i još desetorica' nije najbolje sjela među ostalim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opasnost od požara", piše na naslovnici Marce. Traže li senzaciju gdje je nema ili se stvarno nešto kuha u svlačionici - saznat ćemo uskoro. Za Beniteza je najvažnije da ima rezultat, ostalo je sporedno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo