Otkriveni užasni detalji iz života slavnog trenera

Nova biografija Louisa van Gaala, uglednog nizozemskog nogometnog stratega i aktualnog menadžera Manchester Uniteda, baca loše svjetlo na njega.

13.11.2014.
14:29
VOYO logo

Naime u knjizi pod nazivom "O, Louis: U potrazi za Louisom van Gaalom" njezin autor Hugo Borst navodi da je Van Gaal ponižavao svoju aktualnu suprugu Truus nakon popijene koje čašice previše.

Dijelove spomenute knjige publicira engleski The Times, a u utorak objavljenom dijelu između ostaloga stoji: "Način na koji je tretirao Truus u društvu nije bio nimalo kavalirski i ponekad je bio ponižavajući. U društvu svojih prijatelja i poznanika, Louis je dao komentare koji bi bili temelj za rastavu u devet od deset brakova. Ljudi koji su ručali ili večerali s Louisom kažu da alkohol nema dobar učinak na njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da on također ima lijepe stvari za reći o svojoj ženi. 'Imam divnu suprugu, a i seks je dobar također', rekao je Van Gaal na njemačkoj televiziji", dodaje Borst.

Inače, drugu suprugu Truus Van Gaal je oženio 2008. godine, a njegova prva supruga Fernanda s kojom ima dvoje djece umrla je 1994. godine od posljedica raka gušterače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/6Sviu9l3bew

Borst je otkrio i pojedinosti oko svađe između Van Gaala i današnjeg Southamptonovog menadžera Ronalda Koemana. U knjizi se navodi da je Van Gaal kupio veću, bolju i skuplju vilu u Portugalu svega stotinjak metara udaljenu od Koemanove samo da ga iznervira budući gotovo nikad ondje ne boravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal je bivši trener Ajaxa, Barcelone, AZ Alkmaara i Bayerna, dok je nizozemsku reprezentaciju vodio u dva navrata. Ovaj 63-godišnji stručnjak preuzeo je klupu Manchester Uniteda prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo