PRIZORI KAO IZ HOROR FILMOVA: / Brazilski nogometaš pokazao kako mu izgleda dom nakon Hamasova raketiranja - 'Čudo je da smo živi'

Image

Jedna od tih raketa koja se provukla kroz izraelski štit pala je i na dom brazilskog nogometaša Higora Vidala

14.5.2021.
9:02
VOYO logo

Iz dana u dan oružani sukob između palestinskog Hamasa i Izraela sve više eskalira i može ga se već nazvati pravim ratom. Stradavaju civili s obje strane, ljudi ostaju bez domova, bez imovine, a rakete ne prestaju padati s obje strane. S one izraelske pada ih nešto manje jer imaju proturaketni sustav koji uspijeva većinu palestinskih raketa zaustaviti već u zraku, ali dio ih ipak prođe i padne na izraleske gradove.

Jedna od tih raketa koja se provukla kroz izraelski štit pala je i na dom brazilskog nogometaša Higora Vidala koji igra za Maccabi Petah Tikvu, a taj je grad smješten odmah u blizini Tel Aviva koji je na meti Hamasa. Brazilac je na Instagramu pokazao što je ostalo od njegova doma i poslao je veoma potresnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je moj stan u Petah Tikvi nakon napada Hamasa. Ova snimka vam pokazuje kakvi su to ljudi. Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što sam ja, moja žena i moje dijete. Prestanite molim vas govoriti kako Izrael napada Gazu. Iz Gaze napadaju nevine ljude u Izraelu. Nemojte vjerovati međunarodnim medijima koji vam govore kako Izrael ubija ljude u Gazi, jer to nije istina. Izrael se samo brani od terorista, napada samo njih i najavljuje gdje će napasti. Ne zaslužujemo ovo, nitko ovo ne zaslužuje", poručio je Vidal.

On sada više nema gdje živjeti, ali svjestan je da su izvukli živu glavu i na tome je zahvalan. "Došao sam ovdje igrati nogomet. Čudo je što smo moja obitelj i ja živi. Hvala svima na podršci", završio je Vidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo