STRAHOTA / Prijetili su mu smrću zbog rezultata, a sada su ga ni krivog, ni dužnog napali: Sin legende jedva je izvukao živu glavu

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Često nije nimalo lako biti dijete popularnog nogometaša

17.2.2023.
12:23
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Sin legendarnog talijanskog veznjaka, a sada i trenera, Andree Pirla, našao se u centru pažnje talijanske javnosti nakon što je objavio šokantnu snimku. Mladi Nicolo jedva je spasio živu glavu i to u samom centru Torina.

Image
OPASNO SE RADI /

Legenda Dinama se bacila u poduzetničke vode, gradi tik uz more: Past ćete na guzicu kada vidite koliko košta kvadrat

Image
OPASNO SE RADI /

Legenda Dinama se bacila u poduzetničke vode, gradi tik uz more: Past ćete na guzicu kada vidite koliko košta kvadrat

Sin legendarnog nogometaša s obitelji živi u Italiji, odnosno Torinu, dok je njegov otac trenutno zaposlen kao trener turskog Karagumruka. Nicolo je na Instagramu otkrio da su njega i njegovog prijatelja napali usred grada, a potom je istaknuo da nikome nije jasno zašto se to dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela scena dogodila se ispred jednog restorana, a Pirlo mlađi i njegov prijatelj spasili su se odlaskom u automobil. U vozilu su se zaključali, pa na kraju pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Užasno iskustvo

Četiri tipa prišla su Nicolu i njegovom prijatelju te su ih zvali na obračun. Pirlovom sinu i prijatelju ništa nije bilo jasno, a na kraju su se zaključali u automobil. Njegov prijatelj je dobio jedan udarac jer mu je bio otvoren prozor, a nakon što su se zaključali, napadači su krenuli udarati automobil te su čak pokušali razbiti stakla s kamenjem.

"Prijatelj i ja smo bili u automobilu kada su nam prišli ti momci. Pokušali su ući, a prijatelja su udarili jer je prozor bio spušten. Onda smo se zaključali i nismo htjeli izaći. Udarali su automobil, kamenjima gađali prozore i na sreći nisu uspjeli ući", otkrio je Nicolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Juventus head coach Andrea Pirlo (R) and Cristiano Ronaldo (L) of Juventus greet each other at the end of the Italian championship Serie A football match between AS Roma and Juventus FC on September 27, 2020 at Stadio Olimpico in Rome, Italy - Photo Federico Proietti / DPPI,Image: 561004264, License: Royalty-free, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods. Contributor media restriction: {6A2B995C-ACD3-432D-9DE9-5FA353DE8B86}, {6A2B995C-ACD3-432D-9DE9-5FA353DE8B86}., Model Release: no

Kada su Pirlov sin i njegov prijatelj izvadili mobitel kako bi snimili napadače, oni su pobjegli. Može se vidjeti kako nose kapuljače te ubrzano bježe od Nicola i njegov prijatelja. Oni su odmah otišli na policiju koja radi na hvatanju napadača te sumnjaju kako su ih momci s kapuljačama htjeli opljačkati pa čak im uzeti i vozilo.

Ovo nije prvi put da se mlađi Pirlo našao u centru pažnje, ni kriv, ni dužan. Prije nekoliko godina kada je Andrea bio trener Juventusa, navijači Stare dame su mu prijetili smrću zbog lošijih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo