Afrikanac u Gorici / Prijelazni rok u HNL-u: Hajduk dovodi Albanca, u Inter stigao Srbin

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Splićani biraju između tri napadača

11.1.2019.
9:03
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Pozicija napadača ona je kojom će se na Poljudu morati pozabaviti u siječanjskom prijelaznom roku. I mogla bi uskoro biti riješena jer, prema pisanju Sportskih novosti,Hajduk je pred realizacijom transfera Francesca Tahiraja, 22-godišnjeg Albanca koji nastupa za slovenski Aluminij, a u nogometnom životopisu mu stoji da je bio u Juventusovoj školi.

S devet pogodaka u ovoj sezoni drugi je strijelac slovenske lige, a budući da mu u lipnju istječe ugovor, Hajduk će prištedjeti koju stotinu tisuću eura više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, splitskom klubu zanimljiva su još dvojica napadača, a to su 26-godišnji Brazilac Felipe Augusto koji igra u brazilskoj Parani te Slovenac Denis Popović iz ruskog Orenburga.

I u ostalim prvoligaškim sredinama radi se na pojačanjima. Umjesto Komnena Andrića, koji je na odlasku, Zaprešićani su već doveli srpskog internacionalca Andriju Kaluđerovića kao slobodnog igrača iz indijskog Delhija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Velikoj Gorici novi Afrikanac mogao bi postati Joof Ousman, mladi reprezentativac Gambije. Na Istrinu treningu, pak, ukazao se Einar Galilea, 24-godišnji Španjolac iz Souchauxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo