PAŽLJIVO BIRAO RIJEČI / Pričalo se da je vodio pobunu protiv njega: Pogledajte kako se Cristiano Ronaldo oprostio od Solskjaera

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo se oglasio dan nakon što je Solskjaer dobio otkaz u Man. Unitedu

22.11.2021.
13:05
Profimedia
VOYO logo

Norveški strateg Ole Gunnar Solskjaer očekivano je, ove nedjelje, dobio otkaz na mjestu trenera u uglednom Manchester Unitedu.

Image
GOTOVO JE /

Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda, klub potvrdio tko dolazi na njegovo mjesto

Image
GOTOVO JE /

Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda, klub potvrdio tko dolazi na njegovo mjesto

Nakon što je u subotu Manchester United teško nastradao na ligaškom gostovanju kod Watforda (1-4) bilo je jasno kako će Norvežanin još vrlo kratko potrajati kao trener u klubu s Old Trafforda. Uostalom, ranije tijekom sezone također se prilično glasno govorilo o njegovom odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se tako hitno sastalo čelništvo kluba koje je odlučilo da Solskjaer više neće biti trener prve momčadi, a klub je u potrazi za njegovim nasljednikom, s tim da otočki mediji najčešće u tom kontekstu spominju Francuza Zinedine Zidanea.

Do dugoročnijeg rješenja momčad s Old Trafforda će voditi dvojac Darren Fletcher i Michael Carrick. Manchester United trenutačno se nalazi na sedmom mjestu prvoligaške ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klub je 48-godišnji Norvežanin došao 2018. godine iz Moldea, a podsjetimo kako je Solskjaer uspješne godine kao igrač u Man. Unitedu proveo od 1996. do 2007. No, kao trener je bio bitno neuspješniji te nije osvojio ni jedan trofej, a kao najveći uspjeh ostaje mu drugo mjesto u Premier ligi prošle sezone.

Birane riječi

Prije par tjedana pojavila se priča da su nogometaši Man. Uniteda nezadovoljni Solskjaerom i da žele njegovu smjenu te da tu pobunu u svlačionici predvodi prva zvijezda 'Crvenih vragova' - slavni portugalac Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo i Ole Gunnar Solskjaer

Ronaldo je navodno odlučio povesti bunu u svlačionici zbog toga što nije zadovoljan rezultatima niti time da se klub, umjesto za naslov prvaka i mjesta koje vode u Ligu prvaka, bori za mjesta koje vode u Europa ligu. Nije mu se sviđalo kako Norvežanin radi s momčadi i on je navodno bio najglasniji u kritiziranju trenera te je za sobom povukao dobar dio svlačionice.

U ponedjeljak, dan nakon što je Solskjaer dobio otkaz, Ronaldo se na društvenim mrežama oprostio od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je moj napadač kada sam prvi put došao na Old Trafford. Bio je trener kada sam se vratio u Manchester United. Ole je, prije svega, izvanredno ljudsko biće. Želim mu sve najbolje u nastavku života. Sretno, prijatelju! Ti to zaslužuješ", napisao je Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo