PRESUDIO DINAMU, 'GOLDEN BOY' JE I VRIJEDI STO MILIJUNA EURA, ALI IMA OVEĆI PROBLEM: / 'Kad sam to čuo, otišao sam plakati u WC'

Image
Foto: Profimedia

Ogroman se teret svalio na njegova leđa i prevelika su možda očekivanja

8.1.2020.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Prošlog ljeta on je bio apsolutni hit. Nema tko nije htio tog čuvenog 20-godišnjeg "wonderkida" Joaa Felixa u svojim redovima. On je na kraju odabrao Atletico Madrid i prešao je za suludo visokih 126 milijuna eura, a onda se polako počela pokazivati i njegova druga strana, odnosno, njegova poprilično osjetljiva osobnost.

Felix je još uvijek vrlo mlad, možda čak i emocijski nezreo pa već sada, nakon 15 utakmica u Atleticu i dva gola na svom kontu u jedva pola godine, govori o tome kako se jedva čeka vratiti u Portugal...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje imam ugovor do 2026., a moj je plan jednog se dana vratiti pa ostaviti pravi trag u mojoj Benfici", ispalio je to Joao Felix, koji je s portugalskim velikanom prošle sezone presudio Dinamu u osmini finala Europa lige. Za tu je Benficu odigrao svega 43 utakmice, ali je zato postigao čudesnih 20 golova. Zbog toga je proglašen nasljednikom Cristiana Ronalda, a nedavno je Tuttosport baš njega proglasio Zlatnim dečkom europskog nogometa.

Image
Foto: Instagram

Osjetljiv dečko

Ogroman se teret svalio na njegova leđa i prevelika su možda očekivanja, a on se jedva nosi i s najmanjim sitnicama. Pa kaže tako da ga je jako pogodilo kada je još u Benfici načuo neke od komentara suigrača na njegov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još u Benfici sam osjećaj olakšanja od silnih očekivanja dobio tek kad sam Eintrachtu u Frankfurtu zabio hat-trick. Dva dana ranije čuo sam neke komentare suigrača u svlačionici koji su me pogodili. Otišao sam u wc i plakao. Tek su me ta tri gola oslobodila", rekao je Felix za BenficaPlay.

Kaže kako su ga od samih početaka ogovrarali suigrači te da mu je zbog toga bilo teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi bilo lako ni kad sam kao 16-godišnjak prešao iz Porta u Benficu. Bilo je tu puno ogovaranja među kolegama i pljuvanja po društvenim mrežama. Ali kad sam im u ožujku prošle godine zabio gol u gostima pa slavio arogantnu gledajući ih sve u lice... To je bio moj slatki trenutak revanša", rekao je Felix, koji će se uskoro morati naučiti nositi s okolinom ako želi ostvariti puni potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo