'Prestanite sa svojim je..nim pitanjem o rukovanju!'

'Prestanite sa svojim j...... pitanjem o rukovanju! Jedino o čemu znate pričati je rukovanje, j.....! Koga je uopće briga za rukovanje nakon ovakve utakmice?

23.2.2012.
9:11
VOYO logo

Predsjednik Bayerna Uli Hoeneß bio je jako ljut nakon poraza od Basela (1:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka igranoj na St. Jakob-Park stadionu u Švicarskoj.

Kap koja je prelila čašu i iznijela sav predsjednikov bijes na površinu bilo je pitanje novinara zašto se minhenski veznjak Franck Ribery nije rukovao s trenerom Juppom Heynckesom pri izlasku s terena u 71. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Gq6NaE48TnkjVh7J
szólj hozzá: Basel 1-0 Bayern "Prestanite sa svojim j...... pitanjem o rukovanju! Jedino o čemu znate pričati je rukovanje, j.....! Koga je uopće briga za rukovanje nakon ovakve utakmice? Jesmo li mi možda u nekoj školi za djevojčice?", 'rigao' je vatru po novinarima na konferenciji održanoj nakon utakmice s Baselom. Kako je ipak morao naći jedan razlog poraza njegove momčadi, osim slabe igre, Uli Hoeneß je okrivio loš travnjak u Baselu.

A golman Bayerna Manuel Neuer je pobjedu Basela (1:0) opisao kao zasluženu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valentin Stocker je u 86. minuti postigao jedini pogodak na utakmici i stvorio svojoj momčadi lijepu prednost pred uzvrat u Münchenu 13. ožujka. "Ovo je vrlo gorak poraz, ali ne mogu reći da ga nismo zaslužili. Nismo postigli pogodak, a u drugom smo poluvremenu bili bez pravih prilika. Sada smo u vrlo teškoj poziciji, ali sami smo si krivi. Morat ćemo interno riješiti stvari koje ne valjaju", izjavio je Neuer. Nogometaši Bayerna u lošoj su situaciji i u njemačkom prvenstvu. U novu su godinu ušli kao vodeća momčad Bundeslige, a prošli su vikend pali na treće mjesto, s četiri boda zaostataka za prvoplasiranom Borussijom Dortmund.

Kriza nogometaša milanskog Intera produbljuje se iz utakmice u utakmicu. Četvrti uzastopni i šesti poraz u posljednjih sedam utakmica (u svim natjecanjima) Nerazzurri su doživjeli na Velodromeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio ih je Marseille 1:0 golom Andrea Ayewa u trećoj minuti sudačke nadoknade, a Interov trener Claudio Ranieri nakon susreta je za Sky Sport Italia komentirao:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dvtpX7XvTkDf6kxf
szólj hozzá: Marselha 1-0 Inter "Znali smo da će izaći jaki i snažno krenuti, ali nismo popustili i stvorili smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Ova utakmica je odraz našeg trenutnog stanja. Kada stvari idu loše, onda zaista idu loše. Međutim, ovaj dvoboj ne završava ovdje i sada nego se igra još 90 minuta i pred punim San Sirom sve je moguće", izjavio je Ranieri i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo nesreće. Julio Cesar nije bio prisiljen na velike obrane budući da je Marseille jedva zapucao prema golu. Ali to je nogomet. Mislim da smo bili dobri večeras, stvorili smo više prilika od njih i stoga poraz nismo zaslužili", smatra strateg Intera.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo