Preokret oko najtraženijeg Hrvata: Uopće ne odlazi u 'ligu petice'!?

Andrej Kramarić očito neće nastavati zabijati golove na stadionima diljem Hrvatske, njegov odlazak iz Rijeke je postala gotova stvar.

29.12.2014.
8:59
VOYO logo

Kako pišu engleski mediji, cijeli transfer trebao bi vrijediti oko 10 milijuna eura, uključujući plaću i bonuse. Za njega u Mourinhovoj momčadi ne bi bilo mjesta s početkom 2015. godine, već bi ga Chelsea odmah posudio do kraja ove sezone.

Kratkotrajna destinacija trebala bi biti Vitesse, tek 10. plasirani klub nizozemskog prvenstva kojem su već posuđena dva igrača Chelseaja. Nizozemski klub, baš kao i Chelsea, je u vlasništvu ruskog tajkuna. Nije Roman Abramovič, već Aleksandar Čigrinskij. Vitesse nije neka bajna momčad, ali Kramarić bi golovima mogao osigurati mjesto u Londonu sljedeće sezone. Primjerice, Feyenoord kojeg je Kramarić 'natrpao' u Europskoj ligi je treći u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, Rijeka bi odmah dobila samo dva milijuna eura, još dva milijuna kada bi Kramarić zaigrao za Chelsea, a još dva i pol nakon 15 utakmica u dresu Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo