Ovo je zanimljivo: Luka bolji od Messija

Nogometni internetski portal Goal.com dao je hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću ocjenu tri (od pet) za igru u subotnjem 'El Clasicu'.

27.10.2013.
10:23
VOYO logo

Barcelona je, podsjećamo, u 10. kolu španjolskog prvenstva na svome stadionu Camp Nou pobijedila Modrićev Real Madrid s 2:1. Naš je veznjak proveo na terenu svih 90 minuta, a u drugom je poluvremenu bio jedan od najboljih igrača Reala.

'Nije utjecao na igru onoliko koliko bi želio. Kad god se našao u posjedu lopte, bio je neumoljivo pritisnut, a s tim se pritiskom nije nosio osobito dobro. U drugom se poluvremenu značajno poboljšao nakon što je počeo pronalaziti prostor u posljednjoj trećini'', analizirao je Modrićevu igru Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema službenoj statistici, Luka je imao 89% točnih pasova i 66 puta je dotaknuo loptu. Napravio je jedan prekršaj, imao jedan dribling, te je oduzeo četiri puta loput.

Nimalo iznenađujuće, igračem utakmice je proglašen strijelac i asistent Neymar (ocjena 3.5), a treba naglasiti da je Modrić dobio bolju ocjenu odLionela Messija (2.5) koji je u subotu bio neuobičajeno samozatajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo