BOGATA PONUDA SPREMNA

PREKRASNIM GOLOM ZAINTERESIRAO BOGATE KINEZE: Odlazi li sjajni Franko Andrijašević iz Rijeke?!

Beijing Enterprises FC iz Pekinga poslat će Rijeci ponudu za Franka Andrijaševića u visini od oko 5 milijuna eura, doznaju Sportske novosti.

SN je tu informaciju dobio jučer iz menadžerskih izvora bliskih kineskom nogometnom tržištu, a ponajbolji igrač Rijeke, u slučaju da predsjednik kluba Damir Mišković ponudu i prihvati, zarađivao bi oko 2 milijuna eura.

Mišković je još prije dao do znanja da klub živi od transfera i ako, kojim slučajem ove zime neka dobra ponuda dođe, da će ju klub prihvatiti. Bez obzira o kojem se igraču radilo, bez obzira što bi to bio udarac ambicijama kluba koji po prvi puta u svojoj povijesti ima priliku osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

DRAMA U NANNINGU: Andrijašević majstorijom šokirao Čile, Vatreni ostali bez finala

“Istina je, Beijing Enterprises će Rijeci poslati ponudu za Andrijaševića”, kazao je menadžer Andrijaševića Andy Barra.

Beijing Enterprises FC zainteresira se za Andrijaševića nakon njegovog fantastičnog gola koji je zabio Čileu u srijedu na Kineskom kupu u Nanningu za 1-1.

Bogati Kinezi i ove zime žele uzdrmati nogometni svijet, a pod njihovim povećalom su i Hrvati. Hrvat koji je najviše izazvao zanimanja u Kini je Nikola Kalinić, za kojeg Tianjin Quanjian nudi 45 milijuna eura.

Povratak na Net.hr