VIDEO ZA POVIJEST / Prekrasne scene dolaze iz Dalmacije: Pogledajte kako su splitski gimnazijalci najavili utakmicu

Image

Navijači diljem Hrvatske na razne načine pokušavaju pružiti podršku Vatrenima. Orginalna je bila gimnazija Marka Marulića u Splitu koja je milenijskom fotografijom poslala poruku Vatrenima ali i svom miljeniku Marku Livaji.

1.12.2022.
15:34
VOYO logo

Euforija uoči utakmice s Belgijom je na vrhuncu. Nervoza raste, a niti u jednom gradu u hrvatskoj ne možete ostati slijepi na kockice po ulicama. Hrvatska je na korak do prolaska grupe, no protiv Belgije sigurno neće imati lagan posao. Navijači u Katru zagrijavaju glasnice i spremaju se pružiti podršku i biti naš 12. igrač. Navijači diljem hrvatske na razne načine pokušavaju pružiti podršku Vatrenima.

Korak dalje od navijanja i mahanja zastavama otišla je jedna splitska gimnazija. Gimnazija Marko Marulić u Splitu, poznatija kao "Četvrta" snimila je milenijsku fotografiju. Učenici su se opremili dresovima i ostalim navijačkim rekvizitima i tako formirali Livajin broj četrnaest. Istovremeno je školski mješoviti zbor izveo pjesmu Moja domovina pod dirigentskom palicom profesora Tomislava Veršića. Međutim, ne može se govoriti o ovom projektu bez onih koje su pokrenule cijelu priču, a to su knjižničarka Karolina Viđak i profesorice Katarina Žanetić i Marijana Munitić Jakšić uz podršku ravnateljice i cijele zbornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se kako će prekrasne slike iz Splita doći do naših reprezentativaca koji će dobiti dodatnu motivaciju za današnji susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo