JEDNOM KRALJ, UVIJEK KRALJ / Prekrasna gesta navijača Real Madrida: Dok Modrić i društvo jurcaju prema tituli, oni su se sjetili svojeg Cristiana

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Real bi pobjedom nad Espanyolom osigurao titulu prvaka

30.4.2022.
17:14
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Od 16:15 sati na Santiago Bernabeu domaći Real Madrid igra protiv Espanyola. Na poluvremenu momčad Carla Ancelottija vodi s 2:0 pogocima Rodryga u 33. i 43. minuti susreta.

Real bi današnjom pobjedom i službeno osigurao naslov prvaka Španjolske, a u tom velikom uspjehu uvelike im je pomogao hrvatski kapetan Luka Modrić koji je i danas, u prošaranom sastavu, našao svoje mjesto u prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane

Usprkos velikom vodstvu i sjajnoj predstavi Brazilca Rodryga, prvo poluvrijeme najviše će se pamtiti po prekrasnoj gesti navijača Reala.

Nisu ga zaboravili

Naime, oni su u sedmoj minuti susreta počeli skandirati: "Cristiano, Cristiano", u znak podrške bivšem igraču i legendi Kraljevskog kluba Cristianu Ronaldu koji je nedavno izgubio sinčića pri porodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično kao i navijači Liverpoola, obožavatelji Reala sjetili su se "svojeg" Cristiana te mu tako izrazili podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano je u Realu igrao od 2009. do 2018. godine. S Kraljevskim klubom je u dva navrata bio prvak Španjolske te Kupa Kralja. Također je dva puta osvajao španjolski Superkup, dok je najveći uspjeh osvajanje Lige prvaka u četiri navrata te čak tri puta za redom od 2015. do 2018. godine. Zajedno su osvojili i europski Superkup u dva navrata te Svjetsko klupsko prvenstvo tri puta. Za Real je skupio 438 nastupa u svim natjecanjima te je pritom postigao 450 pogodaka i podijelio 132 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo