'OVO JE SRAMOTNO' / Predsjednik Zrinskog nakon presudne utakmice: 'Iza svega stoje Plenković i Kustić'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Utakmicu su obilježile kontroverzne odluke suca

4.6.2024.
10:11
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju se igrala odlučujuća utakmica za ulazak u HNL. Zrinski je ugostio Šibenik na Gradskom vrtu, a gosti su rezultatom 2-0 izborili ulazak u HNL. Međutim, utakmicu su obilježile kontroverzne odluke sudaca.

Image
NESUGLASICE S IGRAČIMA /

Tudor nakon samo tri mjeseca odlazi s klupe Lazija?

Image
NESUGLASICE S IGRAČIMA /

Tudor nakon samo tri mjeseca odlazi s klupe Lazija?

Na utakmici je podijeljeno deset žutih kartona i čak četiri crvena, od kojih su tri bila dana domaćoj momčadi. Predsjednik Zrinskog, Ivana Komak, suđenjem Frana Jovića bio je izbačen iz takta, a za Radio Đakovo rekao je što misli o cijeloj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sramotno, ne samo iz nogometne perspektive nego i ljudske. Ovo jučer je bila jedna bezobraština, sudac Fran Jović bio je ispod svake normale i ljudskosti čovječanstva. Tko ga je delegirao? Pa naši Slavonci, Vučemilović i još jedan drugi koji je tu upleten i naravno Vlado Svilokos, i naravno Marijan Kustić. Svi su bili za to da Šibenik ide u prvu ligu jer su od njih dobili jako dobru napojnicu i to se znalo otprije da će to biti tako. Ovo jučer je bila katastrofa od suđenja, baš me briga jesu suci glupi ili su ludi ali bili su katastrofalni. Plenković je naredio Kustiću, a Kustić je naredio njima, kakve to veze ima sa sportom i suđenjem? Naš igrač Korov dobije drugi žuti karton zbog simuliranja, a na njemu je bio penal. Umjesto da sudac Jović dosudi penal za nas on njemu daje crveni karton. Mi smo jučer završili utakmicu sa 3 crvena kartona, na što to liči? To je uvreda demokracije, istine i Boga", objasnio je pa dodao:

"Ja sam odlučio da idem dalje, ne odustajem, ne predajem se, napravit ću reda u HNS-u. Ja imam svoj sistem, samo polako, to je za dobrobit hrvatskog nogometa. Slovenci imaju sve potrebne uvjete a mi nemamo ništa, kod nas je zadovoljno 50 ili 100 ljudi. Bili smo dva puta treći i jednom drugi na prvenstvima, gdje su novci, mi nismo napravili ništa. Slovenci i Srbi prave poligone za mlade igrače a HNS je podstanar u Zagrebu i nemamo ništa. Kupovali su lopte iz Kine za 2 eura a onda ih tobože dijelili klubovima za 200 eura, to je radio Šuker a to rade i ovi koji su sada u HNS-u, a mi ih držimo kao da su svete krave. Jučer sam izjavio i danas ponavljam, idem na rušenje HNS-a, osvajat ću redom županije a onda ću ih srušiti, želim napraviti poligone za mlade, hotele, da se naprave infrastruktura. Reprezentacija je stalno na Svjetskom prvenstvu, tamo mora biti i naš sudac, ali prvenstveno se u našoj ligi mora bolje i drukčije suditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo