Produžio vjernost / Predsjednik PSG-a odbacuje tvrdnje da je Mbappe odabrao novac: 'Poznajem ga vrlo dobro'

Image
Foto: Profimedia.hr

"Odabrao je ovdje igrati za svoj grad, svoj klub, svoju zemlju i za sportski projekt. On samo razmišlja o igranju i pobjeđivanju," kaže predsjednik PSG-a.

21.6.2022.
21:05
Profimedia.hr
VOYO logo

Mnogo se pričalo i nagađalo o budućnosti ponajboljeg nogometaša svijeta, Kyliana Mbappea. Ovaj 23-godišnji Francuz bio je poznata meta Real Madrida, ali u posljednji tren odlučio je produžiti vjernost s PSG-om.

Tako je Mbappe razočarao milijune navijače Real Madrida, kao i igrače. Mbappe je svoju odluku objasnio tako da želi ostati u rodnoj zemlji, a ističe i novi projekt kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ima se, može se... /

Bogati PSG trpi ogromne financijske gubitke i uopće ih nije briga

Image
Ima se, može se... /

Bogati PSG trpi ogromne financijske gubitke i uopće ih nije briga

Isto je potvrdio predsjednik kluba

Nasser Al Khelaifi u razgovoru s MARCA-om potvrdio je motive 23-godišnjeg Francuza. Novac nije u prvom planu, već ljubav prema gradu i zemlji te vjera u sportski projekt

"Odbio sam 180 milijuna prošlo ljeto od Real Madrida zato što sam znao da Kylian želi ostati u PSG-u. Poznajem ga vrlo dobro, znam što on i njegova obitelj žele i nisu pod utjecajem novca," kazao je predsjednik PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odabrao je ovdje igrati za svoj grad, svoj klub, svoju zemlju i za sportski projekt. On samo razmišlja o igranju i pobjeđivanju."

Image
Foto: Profimedia.hr

1. Novi broj 1 je Kylian Mbappe su ukupnim prihodima od 125 milijuna. Ugovor nadopunjen raznim bonusima prema Sporticu doseže vrtoglavih 105 milijuna dolara prihoda što ga lansira na sam vrh liste. Ne može se još uspoređivati po prihodima od sponzora s ostatkom velike četvorke, ali ni 20 milijuna nije zanemarivo.

Ništa od Zidanea?

Mauricio Pochettino otpušen je kao trener ove momčadi prepune zvijezda. Agentinac očito nije dobio kontrolu u svlačionici, a kao novog trenera spominjalo se Zinedinea Zidanea. Ipak, izgleda da ništa od tog senzacionalnog poteza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo želim razjasniti da sam volio Zidanea kao igrača i sviđa mi se kao trener, ali nismo nikad direktno ili indirektno razgovarali s njime," dodao je Al Khelaifi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo